Intralot: Είσοδος στη γερμανική αγορά

Μετά από διεθνή διαγωνισμό, η ‘ODS ODDSET Deutschland Sportwetten GmbH’ (ODDSET) υπέγραψε συμβόλαιο με την Scientific Games International (SGI) σε συνεργασία με την INTRALOT, προκειμένου να αναλάβουν τη διαχείριση του αθλητικού στοιχήματος στα πρακτορεία και στο διαδίκτυο.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η συμφωνία με την SGI προβλέπει ότι η INTRALOT θα παρέχει τη νέα γενιά της φημισμένης πλατφόρμας στοιχήματός της, η οποία

υποστηρίζει πλήρως τις επίγειες και διαδικτυακές λειτουργίες, καθώς και υπηρεσίες διαχείρισης ρίσκου και διαδικτυακές υπηρεσίες. Η ODDSET, θυγατρική των Γερμανικών λοταριών, ιδρύθηκε πρόσφατα με στόχο να εκσυγχρονίσει και να αναπτύξει τις υφιστάμενες λειτουργίες αθλητικού στοιχήματος στη Γερμανία μέσω του δικτύου πρακτορείων των ‘Deutsche Lotto und Toto Block lotteries’ σε ολόκληρη τη χώρα που αποτελείται από 23.000 σημεία πώλησης.
Το νομοθετικό πλαίσιό της γερμανικής αγοράς στοιχήματος, που αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες αγορές στην Ευρώπη, υφίσταται σημαντικές αλλαγές αυτή την περίοδο. Δεκαπέντε (15) από τα δεκαέξι (16) κρατίδια της Γερμανίας υπέγραψαν στα τέλη του 2011 Διαπολιτειακό Σύμφωνο, το οποίο έχει ήδη επικυρωθεί από τα περισσότερα τοπικά κοινοβούλια.
Το νέο Σύμφωνο έχει τεθεί σε ισχύ από τις αρχές Ιουλίου 2012. Η ODDSET θα διεκδικήσει μία από τις είκοσι εθνικές άδειες που θα εκδοθούν για την διοργάνωση και διαχείριση του αθλητικού στοιχήματος για μία αρχική περίοδο επτά (7) ετών, με σκοπό να γίνει η ηγέτιδα δύναμη στη γερμανική αγορά στοιχήματος.
Ο κ. Κωνσταντίνος Αντωνόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου INTRALOT, δήλωσε: “Η επιτυχία μας στο να συμμετέχουμε στο άνοιγμα της γερμανικής αγοράς στοιχήματος, μίας από τις πιο σημαντικές αγορές όχι μόνο στην Ευρώπη, αλλά και παγκοσμίως, είναι το επιστέγασμα σκληρής προσπάθειας και διεθνούς αναγνώρισης των προϊόντων και των υπηρεσιών μας.
Η εμπειρία και η γνώση της τοπικής αγοράς που έχει η SGI, σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία που διαθέτει η INTRALOT στη λειτουργία του αθλητικού στοιχήματος, καθώς και το σημαντικό μερίδιο αγοράς που κατέχουν οι Γερμανικές λοταρίες, δημιουργούν την απαραίτητη συνέργια για να ανταποκριθούμε με επιτυχία στις απαιτήσεις της προσφάτως ρυθμισμένης Γερμανικής αγοράς. Κοινός μας στόχος είναι να αναπτύξουμε μέσω της ODDSET μία σύγχρονη, ελκυστική και ανταγωνιστική γκάμα προϊόντων, η οποία θα επιτρέψει στην ODDSET να γίνει μεσοπρόθεσμα η ηγέτιδα δύναμη του αθλητικού στοιχήματος στη Γερμανία και να ξεκινήσει πρώτη της τις δραστηριότητες της στη νέα γερμανική αγορά αθλητικού στοιχήματος, η ρύθμιση της οποίας αναμένεται να πραγματοποιηθεί πριν το τέλος του 2012.”

Keywords
Τυχαία Θέματα