To Spam Radio στο Πάντειο την Παρασκευή!

Είναι ωραίο να βλέπει κανείς νέους ανθρώπους με ενέργεια να κάνουν με όρεξη αυτό που αγαπάνε! Ειδικά δε όταν η μεγάλη τους αγάπη είναι το ραδιόφωνο, η υπόθεση αποκτά άλλο ενδιαφέρον…

Σε μια εποχή δύσκολη για όλους μας και ειδικά για τα ΜΜΕ, μια ομάδα νέων μέσα από ένα web radio προσπαθεί να εκφραστεί με τον πιο δημιουργικό τρόπο.

Μουσικές εκπομπές, ενημέρωση, επικαιρότητα, συνεντεύξεις, άρθρα, απόψεις, χιούμορ, μα πάνω απ όλα εκρηκτική διάθεση!

Ποιο

είναι αυτό το ραδιόφωνο; To Spam Radio ή αλλιώς… το «ενοχλητικά» καλύτερο web radio της πόλης!

Πρόκειται για το ραδιόφωνο του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου, το οποίο ξεκίνησε στα ιντερνετικά ραδιοκύματα πριν από τρία περίπου χρόνια και συνεχίζει ακάθεκτο.

Όσοι λοιπόν ενδιαφέρεστε να γνωρίσετε το Spam Radio από κοντά (φοιτητές και μη), μπορείτε την Παρασκευή 9 Νοεμβρίου, να μεταβείτε στο Πάντειο Πανεπιστήμιο.

Στις 12.00 το μεσημέρι στο «Αμφιθέατρο Σάκη Καράγιωργα 2», θα παρουσιαστεί το προφίλ του σταθμού και θα συζητηθεί το μέλλον ενός web-radio, που εκτός από εκπαιδευτικό έχει και διαπανεπιστημιακό χαρακτήρα.

Μετά το τέλος της παρουσίασης και συζήτησης το Spam Radio θα εκπέμψει από τις 14.00 έως τις 20.00 από τον προαύλιο χώρο του Παντείου και οι φοιτητές θα έχουν την ευκαιρία να δούνε πως πραγματοποιούνται οι ζωντανές εκπομπές και να συνομιλήσουν με τους παραγωγούς.

Στις 20.00 θα ακολουθήσει εκδήλωση στο Bronze (πλησίον του Παντείου), όπου μουσική θα παίζουν οι παραγωγοί και θα μεταδίδονται ζωντανά στον αέρα.

Ακόμα, μπορείτε να ακούτε το Spam Radio από τη σελίδα του: http://www.spamradio.gr

Να είστε εκεί, με χαμόγελα, έτοιμοι για πολλή μουσική. Είναι κι αυτός ένας τρόπος να πάμε ενάντια στη μιζέρια της εποχής!

Κείμενο: Κωνσταντίνα Μπιτζήλου

Tweet

Keywords
Τυχαία Θέματα