Αφέθηκε ελεύθερος ο κουνιάδος του Άκη

Με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ελεύθερος ο αδελφός της Βίκυς Σταμάτη, Παναγιώτης, μετά την απολογία του στον ανακριτή.

Συγκεκριμένα, οι περιοριστικοί όροι που επιβλήθηκαν στον κουνιάδο του Άκη Τσοχατζόπουλο είναι η απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και η υποχρέωση εμφάνισης δύο φορές το μήνα σε αστυνομικό τμήμα.

Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με το κατηγορητήριο ο Παναγιώτης Σταμάτης μετείχε από το 2006 έως το 2009 σε συναλλαγές για την

ανακαίνιση του νεοκλασικού στη Δ. Αρεοπαγίτου, χρησιμοποιώντας το επίθετο "Παπαλιάκος", που ανήκει στην πρώην γυναίκα του, προκειμένου να μην γίνει αντιληπτό ότι είναι αδελφός της Βίκυς Σταμάτη. Επίσης είχε εμφανίσει μικρότερες αποδείξεις πληρωμής στα συνεργεία για να γλυτώσει Φ.Π.Α. ύψους 76.000 ευρώ.

Από τη μεριά του, ο συνήγορος του Παναγιώτη Σταμάτη, Νίκος Ρουσόπουλος δήλωσε σχετικά ότι «Ο αδελφός της κ. Σταμάτης ήταν απλός διεκπεραιωτής στη διενέργεια των οικοδομικών εργασιών και ενεργούσε για λογαριασμό της Νobilis, χωρίς ωστόσο να γνωρίζει σε ποιον ανήκει. Ουδέποτε ρώτησε και ουδέποτε αντιλήφθηκε σχέση του Τσοχατζόπουλου με τη Νobilis»

Ενώ, σε ότι αφορά τα διαφορετικά στοιχεία που χρησιμοποιούσε ο Παναγιώτης Σταμάτης, ο κ. Ρουσόπουλος υποστήριξε ότι «ήταν του κουνιάδου του και επρόκειτο για λάθος της εταιρείας, αλλά δεν είχε σκοπό να κρύψει κάτι, αφού είχαν κοπεί τιμολόγια και στο δικό του όνομα, το οποίο συνηθίζεται στον χώρο των κατασκευών. Δεν είχε σκοπό να κρύψει Φ.Π.Α.».

Keywords
Τυχαία Θέματα