Αλ.Πάτο: Συνειδητή επιλογή η επιστροφή στη Βραζιλία

Ο Πάτο έφυγε από τη Βραζιλία σαν ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της χώρας αλλά οι συχνοί τραυματισμοί του δε του επέτρεψαν να εξελιχθεί σύμφωνα με τις δυνατότητες του.

Η πτώση της απόδοσης του οδήγησε σε αποχώρηση του από τη Μίλαν και ο επαναπατρισμός του έγινε για χάρη της Κορίνθιανς.

Όπως ξεκαθάρισε ο Βραζιλιάνος επιθετικός είχε προτάσεις από ευρωπαϊκές ομάδες τις οποίες απέρριψε για χάρη του Βραζιλιάνικου συλλόγου.
«Υπήρξαν τρεις ευρωπαϊκές ομάδες που ενδιαφέρθηκαν για μένα. Δεν χρειάζεται να μπω σε λεπτομέρειες και να αποκαλύψω ποιες ήταν αυτές, αλλά

ήταν τρεις σημαντικοί σύλλογοι. Εγώ, όμως, ήθελα να επιστρέψω στη Βραζιλία για να ξαναβρώ τον καλό εαυτό μου. Δεν ήθελα να συνεχίσω την καριέρα μου στην Ευρώπη και έτσι απέρριψα όσες προτάσεις είχαν φτάσει στα χέρια μου», ομολόγησε ο Πάτο.
Μόνο αναγκαστική, λοιπόν, δεν ήταν η επιλογή της Κορίνθιανς: «Επέλεξα την Κορίνθιας γιατί είναι ένας μεγάλος σύλλογος, με προοπτική και έχει έναν σπουδαίο τεχνικό. Αλλά αυτό που έπαιξε μεγαλύτερο ρόλο, ήταν η αγάπη του κόσμου της ομάδας. Πριν ακόμα υπογράψω, με είχαν συγκινήσει με τα μηνύματά τους και τις ευχές τους. Δεν μπορούσα να μην το λάβω αυτό υπόψη όταν αποφάσιζα τον επόμενο σταθμό της καριέρας μου», υπογράμμισε ο Αλεξάντερ Πάτο.

Keywords
Τυχαία Θέματα