Ανακοίνωση- γκέλα από Χρυσή Αυγή

Ανακοίνωση εξέδωσε το λαϊκό κίνημα Χρυσή Αυγή χωρίς να καταλάβει πως το κακόγουστο αστείο που έλαβε χώρα σήμερα το πρωί και αναπαράγετε από τα περισσότερα ελληνικά Μέσα, είναι ένα ψέμα.

Όλα ξεκίνησαν όταν από μία φήμη που στην συνέχεια πλάστηκε ως είδηση από την πλειοψηφία των ελληνικών Μέσων Ενημέρωσης κάνοντας πολλόυς να αναρωτιούνται αν η παρακάτω φερόμενη ή όχι τοποθέτηση της Γερμανίδας αθλήτριας του χόκεϊ, Νατάσας Κέλερ ήταν πραγματική ή όχι.

«Το Ολυμπιακό

Χωριό έχει γεμίσει με ξυπόλητους Έλληνες αθλητές. Μόλις τους βλέπουμε κάνουμε τους μαλ…ες, γιατί φοβόμαστε ότι θα μας ζητήσουν δανεικά», φαίνεται πως ήταν το σχόλιο της Γερμανίδας.

Στην αρχή πίστεψαν πως η συγκεκριμένη δήλωση της Γερμανίδας ήταν πραγματική και συνάμα φιτίλι για την συνέχεια των όσο πεπραγμένων έχουν συμβεί έως σήμερα με τα γνωστά τα των Παπαχρήστου και Χονδροκούκη.

Τελικά όλο αυτό ήταν ένα κακόγουστο αστείο όπως και ανακοίνωσε-έγραψε ο δημοσιογράφος της αθλητικής ιστοσελίδας sport24.gr, Γιάννης Φυλέρης. Πράγματι όμως η σελίδα της αθλήτριας από τη Γερμανία μετά από ώρα απενεργοποιήθηκε προφανώς από την ίδια. Ενώ στο Facebook ήδη είχε δημιουργηθεί σελίδα με τίτλο να αποβληθεί η Στρέλερ από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής:

«Οι αποχαυνωμένοι και άβουλοι πολίτες της Γερμανίας, με τρανταχτό παράδειγμα την αθλήτρια Κέλερ, να πάψουν να πιστεύουν τις ανοησίες του Focus και του Spiegel. Οι Έλληνες αθλητές θα αντιμετωπίσουν με παγερή αδιαφορία τις προκλήσεις αυτές και θα αποδείξουν στον στίβο την ελληνική υπεροχή και ανωτερότητα. Καλούμε την Ολυμπιακή Επιτροπή να αποβάλει πάραυτα την εν λόγω αθλήτρια για ρατσιστικό σχόλιο.

Χρυσή Αυγή – Γραφείο Τύπου»

Keywords
Τυχαία Θέματα