«Άνετος» και… δεύτερος ο Εργοτέλης!

Ονειρικό ξεκίνημα πραγματοποιεί ο Εργοτέλης. Η ομάδα του Γιάννη Πετράκη πήρε με επιβλητικό τρόπο την πρώτη «μάχη της Κρήτης» και με τη νίκη της 3-1 επί του Πλατανιά στο Παγκρήτιο, «έπιασε» στην 2η θέση της βαθμολογίας (με 13 βαθμούς) τον ΠΑΟΚ (σ.σ. υποδέχεται την Κυριακή τον Παναθηναϊκό)!

Διαμαντάκος και Κατάι χτύπησαν μέσα σε διάστημα τεσσάρων λεπτών στο πρώτο ημίχρονο, ενώ με το ξεκίνημα της επανάληψης, ο Ρομάνο τριπλασίασε τα τέρματα των Κρητικών. Και οι τρεις παίκτες σκόραρα για πρώτη φορά φέτος, ενώ αυτό

ήταν το πρώτο γκολ του Διαμαντάκου στην Σούπερ Λίγκα μετά από 23 συμμετοχές.

Βαρύ το κλίμα στον Πλατανιά πλέον και ειδικότερα για τον Μαρίνο Ουζουνίδη, καθώς η ομάδα του γνώρισε την 2η ήττα της, έμεινε χωρίς νίκη και πολύ χαμηλά στην βαθμολογία (5 βαθμοί).

Στα πρώτα 28 λεπτά το θέαμα ήταν φτωχότατο καθώς οι δύο αντίπαλοι έδωσαν προτεραιότητα στα αμυντικά τους καθήκοντα και η αλήθεια είναι ότι οι δύο εστίες δεν απειλήθηκαν καθόλου.

Μετά το πρώτο 10λεπτο ο Εργοτέλης απέκτησε μια ελαφριά υπεροχή, χωρίς όμως κάτι το αξιόλογο. Ωστόσο οι γηπεδούχοι μέσα σε διάστημα τεσσάρων λεπτών χτύπησαν δύο φορές, και ουσιαστικά κατάφεραν να «καθαρίσουν» το ματς από το πρώτο μέρος.

Στο 36′ ο Διαμαντάκος έγινε αποδέκτης της ωραίας ασίστ του Ρομάνο και με ψύχραιμο πλασέ νίκησε στο τετ α τετ τον Γιωργαλλίδη για το 1-0. Πριν καλά-καλά συνέλθουν οι φιλοξενούμενοι, ο Πελέ βρήκε χώρο και χρόνο να ζυγίσει το πόδι του και να νικήσει και αυτός τον τερματοφύλακα του Πλατανιά με σουτ έξω από την περιοχή, τέσσερα λεπτά αργότερα!

Ουσιαστικά τα πάντα είχαν κριθεί όσον αφορά τον νικητή της αναμέτρησης, αν και στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός ήταν σαφώς πιο έντονος, με αρκετές καλές φάσεις να δημιουργούνται εκατέρωθεν.

Πάντως ο Πλατανιάς δεν παράτησε την προσπάθεια, απείλησε κάποιες φορές και κατάφερε τουλάχιστον να πετύχει ένα γκολ με κεφαλιά του Τόρες στο 66′ ο οποίος είχε περάσει στο ματς με την έναρξη της επανάληψης.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι ο Ρομάνο αποχώρησε εκνευρισμένος από την αλλαγή του στο 78′ και είναι χαρακτηριστικό ότι πέταξε με δύναμη τις επικαλαμίδες του στο έδαφος. Μάλιστα δέχθηκε και την κίτρινη κάρτα του διαιτητή Λαμπρόπουλου, καθώς αποχωρούσε με πολύ αργό τρόπο.

ΣΚΟΡΕΡ: 36′ Διαμαντάκος, 40′ Πελέ, 46′ Ρομάνο – 66′ Τόρες
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Λαμπρόπουλος (Ηλείας)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 56′ Χαντί, 78′ Ρομάνο -35′ Κατάι
ΚΟΚΚΙΝΕΣ:

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Γ. Πετράκης): Αθανασίου, Πίτσος, Τζανακάκης, Σαρρής, Μεχία, Καρντόζο, Πελέ (87′ Κοζορώνης), Χαντί, Διαμαντάκος (70λ.τ. Αναστασάκος), Ρομάνο (78′ Μπουχαλάκης), Μπαντιμπανγκά.
ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Μ. Ουζουνίδης): Γιωργαλλίδης, Ζουμπουλάκης, Ντα Σίλβα, Φερνάντες, Φαϊσκα, Αγκιλέρα (66′ Στόλερ), Τετέ, Μπέλιτς, Ναζλίδης, Γουνδουλάκης (46′ Τόρες), Κατάι (53′ Πόποβιτς).

Πηγή: sentragoal

The post «Άνετος» και… δεύτερος ο Εργοτέλης! appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα