Άντε χάσου ή άντε προσευχήσου στην Πάτμο Μάργκαρετ!…

Του ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ

«’Ηρθε η ώρα να λογοδοτήσουν στη Δικαιοσυνη όσοι άνανδρα με ωέματα επεχείρησαν να αμαυρώσουν το όνομά μου και το όνομα Παπανδρέου. Η οικογένειά μου να το ξέρουν όλοι,δεν θα υποκύψει ποτέ στα κατεστημένα συμφέροντα” Η δήλωση ανήκει στη Μάργκαρετ Παπανδρέου. Και έγινε την ημέρα που το κατεστημενο συμφέρον που λέγεται Παπανδρέου

και κυβερνά τη χώρα αυτή αλλάζοντας φιλικές μπαλιές με την οικογένεια Καραμανλή απο το 1945 κλήθηκε για εξηγήσεις για το ανοσιούργημα της διαχείρισης τεραστίων ποσών στο ΠΑΣΟΚμε τη μέθοδο “ παραστατικά δεν έχουμε κρατήσει γιατί ο λόγος μας είναι συμβόλαιο“.

Την είχαμε στηρίξει αυτό το τμήμα της οικογένειας όταν ο Ανδρέας τους χτύπησε με τον πιο άθλιο τρόπο. Με το διαβόητο νεύμα στην «πιτσιρίκα» που τον «ερωτεύτηκε με το αζημίωτο” την ώρα της απόλυτης εξουσίας και ήθελαν να τους φάνε μέχρι και το κληροδότημα της γιαγιάς στο Ψυχικό. Πιστεύαμε ότι θα ήθελε να δώσει μετά θάνατον μάθημα στον πατέρα ο Γιώργος και παραβλέπαμε την αθλιότητα της Αμερικανίδας που έφτυσε την Ελλάδα κατά πρόσωπο και ενώ ήταν 40 χρόνια μέσα στο κατεστημένο συμφέρον” που κυβερνούσε τη χώρα δεν έμαθε ποτέ ελληνικά. Οι αμαρτίες των γονέων να μην παιδεύουν τα τέκνα» λέγαμε. Και η Αμερικανίδα ανακοινώνει αγωγές σε εφημεριδες σε ένα θέμα που ΔΕΝ έχει δικιο ούτε στο ελάχιστο την ημέρα των αποκαλύψεων για το ΠΑΣΟΚ. Και ας την ρωτούσαμε μήνες τώρα που είναι οι αγωγές που ειχε αναγγείλει απο τον περασμένο Δεκέμβριο. Ήρθαν την ημέρα των αρνητικών αποκαλύψεων. Αν τα έκανε αυτά τα κόλπα στην πατρίδα της ,τις ΗΠΑ οι αμερικανοί δημοσιογράφοι θα ήταν έξω απο την πόρτα απο τα χαράματα και θα της έλεγαν να μιλήσει στα άπταιστα ελληνικά της δήλωσης στα…ελληνικά.

Και θα γελούσε πικρά κάθε πικραμένος απο την πολιτική του γυιού της… Εδώ έχει ασυλία όπως έχουν όλα τα κατεστημένα συμφέροντα. Θα σου λέγαμε «αει χάσου στη Μινεζότα Μάργκαρετ» αλλά μέρες που είναι θα σου πούμε «Άντε να προσευχηθείς μέρες που είναι στο σπίτι του γυιού σου του Αντρίκου στην Πάτμο. Αυτό που αγόρασε στο όνομα της γυναίκας του και νύφης σου απο τον Κιοσέογλου τη δεκαετία του 1985-1995. Αυτού του Κιοσέογλου που τακτοποίησε τα τσιμέντα Χαλκίδας με κρατικά χρήματα ο τότε συζυγός σου ,πατέρας των παιδιών σου και μέγα κατεστημένο συμφέρον της Ελλάδας

Στους δημοσιογράφους που πήραν τις αγωγές σου μια συμβουλή. Να χαλάσουν το κόσμο,να μπλοκάρουν κάθε διαδικασία μέχρι να σε υποχρεώσουν να πας να καταθέσεις στο δικαστήριο. Να θαυμάσουν όλοι τα ελληνικά και την παιδεία της γυναίκας της οποίας πεθερός, συζυγος και γυιός ήπιαν αίμα Ελλήνων απο το 1945 ως σήμερα…»

Keywords
Τυχαία Θέματα