Απέναντι στην Άρσεναλ με το βλέμμα στο ντέρμπυ

Αποχαιρετά το Champions League σήμερα ο Ολυμπιακός με τον αγώνα απέναντι στην Άρσεναλ, η οποία παρά την αδιαφορία για τους βαθμούς, θέλει να διατηρήσει την πρωτιά του ομίλου της.

Στον αγώνα που διεξάγεται σήμερα στις 21:45, στο Γεώργιος Καραϊσκάκης, οι ερυθρόλευκοι  κυνηγούν μία θέση ανάμεσα στους ισχυρούς του Europa League.

Παράλληλα,

ο πρωτοπόρος του πρωταθλήματος, έχει το βλέμμα στραμμένο στο επερχόμενο ντέρμπυ αιωνίων, αφού το Σαββατοκύριακο θα αντιμετωπίσει στο ΟΑΚΑ τον Παναθηναϊκό.

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ θα παρατάξει την ομάδα του με σύστημα 4-3-3 με τον Κάρολ κάτω από τα δοκάρια, τους Μανωλά και Κοντρέρας στο κέντρο της άμυνας, τον Μανιάτη δεξιά και τον Τοροσίδη αριστερά.

Στη μεσαία γραμμή θα ξεκινήσουν οι Φέισα, Μασάντο και Γκρέκο και πιο μπροστά τους θα είναι οι Φουστέρ με τον Αμπντούν και τον Τζιμπούρ μοναδικό προωθημένο.

Την αποστολή του Ολυμπιακού συμπληρώνουν οι Μέγιερι, Σιόβας, Παπάζογλου, Ιμπαγάσα, Φετφατζίδης, Μήτρογλου, Πάντελιτς και Ντιακιτέ.

Ο Αρσέν Βενγκέρ θα παρατάξει την ομάδα του με 4-1-4-1 και αρκετές αλλαγές προκειμένου να ξεκουράσει αρκετούς από τους βασικούς παίκτες του. Κάτω από τα δοκάρια θα πάρει θέση ο Σέζνι με την τετράδα της άμυνας να αποτελούν οι Βερμάελεν, Σκιλασί, Κοκλέν και Τζένκινσον.

Αμυντικό χαφ θα είναι ο Ράμσεϊ με την τετράδα μπροστά του να αποτελείται από τους Ζερβίνιο, Αρσάβιν, Ροζίτσκι, και Τσάμπερλεϊν. Στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Σαμάκ.Tweet

Keywords
Τυχαία Θέματα