Από το Hollywood στην Άνδρο!

Η ζωή και η καριέρα του Θοδωρή και της Ευγενίας Μπαλαφούκου εξελισσόταν λαμπρή στο Hollywood.

Ωστόσο σε μία απόφαση στιγμής, που έμελλε να είναι και απόφαση ζωής, επέλεξαν την Άνδρο, όπου εγκαταστάθηκαν και συνέχισαν να δημιουργούν. Η Ευγενία Μπαλαφούκου, εξαιρετικά επιτυχημένη ενδυματολόγος, έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα αστέρια του κινηματογράφου, μεταξύ των οποίων, τη Julia Roberts, τη Susan Sarandon

και την Cameron Diaz.

Ο Θοδωρής Μπαφαλούκος, με καταγωγή από την Άνδρο, ήταν ο σκηνοθέτης της ταινίας «Rockers» του 1978. Βρέθηκαν στο νησί πριν από περίπου 15 χρόνια, όταν ξαφνικά μία ιδέα της Ευγενίας εκφράστηκε δυνατά. «Να μείνουμε εδώ για πάντα;» Ο Θοδωρής απάντησε το ίδιο ενστικτωδώς. «Ναι!» Αυτό ήταν. Το ζευγάρι, μετακόμισε από το loft που διατηρούσαν στην Tribeca της Νέας Υόρκης και άρχισε να δημιουργεί μία πανέμορφη αγροικία. Σήμερα, προσφέρουν την εμπειρία τους στο Θεατρικό Όμιλο της Άνδρου, όπου ανεβάζουν παραστάσεις με ερασιτέχνες ηθοποιούς από το μικρό χωριό.

Όπως οι ίδιοι δηλώνουν, υπάρχουν πράγματα που τους λείπουν από τη Νέα Υόρκη, αλλά σε καμία περίπτωση δεν μετανιώνουν για την επιλογή τους. Η ζωή τους έχει προσφέρει αυτά που αναζητούσαν, ενώ και οι ίδιοι παραδέχονται, πως ότι έχουν ζήσει μέχρι στιγμής, ήταν καθαρά δική τους επιλογή.

Πηγή: ellines.com

Keywords
Τυχαία Θέματα