Αποκάλυψη: Δανειο-γδύτες στην αγορά!

Του ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΖΙΑΜΠΑΚΑ

Το ήμισυ της αξίας από την αγορά προϊόντος δίνεται «χεράτα» στον κάτοχο της πιστωτικής κάρτας, ενώ οι ίδιοι παίρνουν τη διαφορά της αξίας του, καθώς και τα προϊόντα, τα οποία και μεταπωλούν χωρίς τιμολόγια και παραστατικά στη «μαύρη αγορά»!
Διαστάσεις οργανωμένου κυκλώματος λαμβάνει η εξωφρενική διαδικτυακή κομπίνα, στην οποία ενέχονται «ψηφιακοί τοκογλύφοι», υπάλληλοι καταστημάτων ηλεκτρονικών ειδών, έως και στελέχη τραπεζών,

τάζοντας «εύκολα και άμεσα μετρητά», με «απόλυτη εχεμύθεια», σε κατόχους πιστωτικών καρτών που έχουν άμεση ανάγκη ρευστού. Στόχος των ψηφιακών απατεώνων είναι πολίτες πιεζόμενοι από οικονομικές ανάγκες και ως αποτέλεσμα εύκολα χειραγωγούμενοι, οι οποίοι έχουν εξαντλήσει τα περιθώρια δανεισμού, εξακολουθώντας, ωστόσο, να διαθέτουν ενεργές πιστωτικές κάρτες, ασχέτως του πιστωτικού τους υπολοίπου και ανεξάρτητα από το εάν είναι υπερχρεωμένες ή και απλήρωτες για μεγάλο χρονικό διάστημα.
Οι επιτήδειοι, ποντάροντας τόσο στην οικονομική στενότητα πολλών συμπολιτών, όσο και στην άγνοιά τους, επιχειρούν να «ψαρέψουν» υποψήφιους «πελάτες» μέσω Διαδικτύου. Οι ιστοσελίδες που διαφημίζονται ευρέως και ανεξέλεγκτα στο Διαδίκτυο, ακόμη και σε επώνυμα και δημοφιλή ενημερωτικά portals, μέσω google ads, υποσχόμενες «δάνεια με αυθημερόν εξυπηρέτηση ΧΩΡΙΣ δέσμευση περιουσιακών στοιχείων για κατόχους πιστωτικών καρτών» είναι η επιφάνεια της παγίδας.
Σε περίπτωση που…

Περισσότερα στην έντυπη έκδοση

Keywords
Τυχαία Θέματα