Αρχίζουν οι διαδηλώσεις- φρούριο η Θεσσαλονίκη

Με συλλαλητήρια κορυφώνουν τα συνδικάτα την αντίθεσή τους στην οικονομική πολιτική και τα σκληρά μέτρα των 11,6 δις. ευρώΗ Θεσσαλονίκη θυμίζει φρούριο, καθώς επί ποδός βρίσκονται περίπου 3.500 αστυνομικοί.

Οι δυνάμεις της Αστυνομίας θα αναπτυχθούν σε καίρια σημεία και κεντρικούς δρόμους της πόλης, καθώς επίσης μέσα στις εγκαταστάσεις της ΔΕΘ.
Με το κεντρικό συλλαλητήριο

της ΓΣΕΕ και του Εργατικού Κέντρου Θεσσαλονίκης θα κορυφωθούν οι κινητοποιήσεις, στο πλαίσιο της 77ης ΔΕΘΣτο άγαλμα του Ελευθερίου Βενιζέλου, στην πλατεία Αριστοτέλους, θα κάνει συγκέντρωση ο ΣΥΡΙΖΑ, στην οποία θα συμμετέχει  Αλέξης Τσίπρας και βουλευτές του κόμματος.

Η προσυγκέντρωση θα γίνει στη συμβολή των οδών Εγνατία και Βενιζέλου και στη συνέχεια οι συμμετέχοντες στο συλλαλητήριο θα ενωθούν με τους υπόλοιπους διαδηλωτές στο άγαλμα του Βενιζέλου.

Ξεχωριστό συλλαλητήριο διοργανώνει το ΠΑΜΕ στην πλατεία Αριστοτέλους, που θα παραβρεθεί και η γγ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα.Στην Καμάρα θα γίνει συλλαλητήριο από τα πρωτοβάθμια σωματεία εργαζομένων και την ΑΝΤΑΡΣΥΑ.

Συλλαλητήριο διαμαρτυρίας πραγματοποιούν και οι οπαδοί της ομάδας του Ηρακλή.

Αστυνομικές δυνάμεις θα βρίσκονται τόσο στο συνεδριακό κέντρο «Ι.Βελλίδης», από όπου παραδοσιακά διέρχονταν ή κατέληγαν οι πορείες των διαδηλωτών, όσο και στο υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης.

Keywords
Τυχαία Θέματα