Αρνητικός σε ενδεχόμενο συνεργασίας ο Καρατζαφέρης

Αν και λίγο πριν το συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας έδειχνε «ανοιχτός», ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης, εμφανίζεται πλέον αρνητικός στο ενδεχόμενο συνεργασίας με την ΝΔ.

«Εγώ είχα τρεις προσκλήσεις αυτή την εβδομάδα. Μία από τους συμμαθητές μου στο γυμνάσιο, μία από τους εθελοντές σμηνίτες

και η τελευταία, αυτή που περιφέρεται στα κανάλια και τις εφημερίδες, η δήλωση πρόσκληση του κ. Σαμαρά. Στις δύο από τις τρεις θα απαντήσω θετικά», δήλωσε ο Γιώργος Καρατζαφέρης και πρόσθεσε, «Για ποια επανασυσπείρωση της Κεντροδεξιάς μιλάτε; Για αυτή που συγκυβερνάει με το ΠΑΣΟΚ, το οποίο πολεμούσαμε χρόνια τώρα; Δεν είναι πολύ σοβαρός ο προσκαλών για να απαντήσω σοβαρά».

Περίπου την ίδια απάντηση όμως έδωσαν και αρκετά από τα στελέχη της «Νέα Μέρα». «Αν ο Σαμαράς εκτιμά ότι θα αλλάξει πολιτική και θα διαφωνήσει με την πολιτική της τρόικας και πει “ελάτε να εφαρμόσουμε άλλα πράγματα”, τότε θα δούμε. Τώρα δεν έχει κανένα νόημα το προσκλητήριο. Νόημα θα είχε να παραδεχόταν ότι είναι λάθος το πρόγραμμα και με καλούσε να συζητήσουμε», τόνισε ο Γιάννης Μανώλης.

Keywords
Τυχαία Θέματα