Χαμός έξω από την κυπριακή Βουλή(Βίντεο)

Χάος επικρατεί έξω από την κυπριακή Βουλή των Αντιπροσώπων, όπου έχουν συγκεντρωθεί εκατοντάδες τραπεζοϋπάλληλοι οι οποίοι διαμαρτύρονται με πολύ έντονο τρόπο για τα όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας από σήμερα το πρωί και αφορούν πιθανό κλείσιμο ή αναδιάρθρωση της Λαϊκής τράπεζας.

Οι

τραπεζοϋπάλληλοι ανησυχούν για τυχόν απολύσεις τους και για αυτό διαδηλώνουν με πανό και συνθήματα εναντίων αυτών. Στο κεντρικό πανό διαμαρτυρίας αναγράφεται το σύνθημα “Όχι στη θυσία τραπεζών” την ίδια στιγμή που επικρατεί έντονος αναβρασμός και το κλίμα είναι εκρηκτικό , ενώ οι διαδηλωτές κατάφεραν σε κάποια στιγμή να σπάσουν τον προστατευτικό κλοιό της αστυνομίας που κρατεί μέτρα ασφαλείας από το κτήριο της Βουλής των Αντιπροσώπων.

Πριν από λίγο ο πρόεδρος του ΕΥΡΩΚΟ, Δημήτρης Συλλούρης, προπηλακίστηκε από τους διαδηλωτές, ενώ επιχειρούσε να εισέλθει στο κτήριο του Κοινοβουλίου. Άκουσε τα μηνύματα των διαμαρτυρόμενων και τους υποσχέθηκε ότι θα τα μεταφέρει ενώπιον της Βουλής. Το κλίμα ωστόσο παραμένει τεταμένο, οι διαδηλωτές επιχειρούν να σπάσουν τον κλοιό της αστυνομίας μέλη της οποίας ενισχύονται στην περιοχή.

Keywords
Τυχαία Θέματα