Χειροπέδες στον Νο.1 πορνογράφο!

Συνελήφθη ο Τζον Σίρεν, ο υπ’ αριθμόν ένα διανομέας παιδικής πορνογραφίας στον κόσμο ανήμερα των 51ων γενεθλίων του, στο διαμέρισμα του στη Φλόριντα, την ώρα που κατέβαζε νέο παράνομο υλικό.

Ο ειδικός πράκτορας Τζεφ Ντάνκαν μετά την σύλληψη του Σίρεν δήλωσε: «Κατασχέσαμε τεράστιο όγκο παράνομου υλικού. Ο Σίρεν είχε αποθηκεύσει φωτογραφίες και videos σε διάφορους υπολογιστές και εξωτερικούς σκληρούς δίσκους για να τα μεταφέρει αργότερα σε ξεχωριστά DVDs». Οι Αρχές αναφέρουν ότι επικέντρωνε το άθλιο έργο σε ηλικίες μεταξύ 6 και 12 ετών.

Ο Σίρεν, μέχρι στιγμής αντιμετωπίζει 20 κατηγορίες για διανομή και κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας. Οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη, γεγονός που ενδέχεται να αυξήσει τις κατηγορίες εναντίον του.

«Τον συμπαθούσα και φαινόταν ένας καθωσπρέπει άνθρωπος, αλλά τελικά ποτέ δεν ξέρεις κάποιον αν δεν τον γνωρίσεις καλά» ομολογεί ένας από τους γείτονες του Σίρεν. Ωστόσο, μια άλλη γειτόνισσά του ανέφερε ότι πλέον νιώθει ανακουφισμένη καθώς έχει «έναν 4χρονο γιο που του αρέσει να παίζει έξω από το σπίτι».

Keywords
Τυχαία Θέματα