Χύνουν ιδρώτα στην Επιτροπή Ανταγωνισμού…

Ο κύριος Δημήτρης Τζουγανάτος ήταν από το 1996 μέχρι το 2000 μέλος της Επιτροπής Ανταγωνισμού και από το 2001 έως το 2003 κατείχε τη θέση του προέδρου της Επιτροπής Ανταγωνισμού.

Ο κ. Τζουγανάτος, τόσο ο ίδιος προσωπικά, όσο και η συνεργάτης του κυρία Αλεξάνδρα Ταραμπίκου (η επονομαζόμενη και «ψηλή») εργάζονταν σκληρά μέχρι τελικής πτώσεως προκειμένου να επιληφθούν και να επιλύσουν πολύ σημαντικές υποθέσεις, όπως άλλωστε λένε και πολλοί συνάδερφοί τους που συνεργάζονταν μαζί τους την εποχή εκείνη.

Βέβαια, για να μην αδικήσουμε τους υπόλοιπους, κάποιες φορές, κάποιοι συνάδερφοί

επέμεναν και αυτοί στην έως τελικής πτώσεως συνεργασία. Γιατί αυτό; Διότι τα καρτέλ είναι σκληρά και μπορούν να πολεμηθούν μόνο με αγώνα έως τελικής ρανίδος ιδρώτα…

Το 2003 ο κ. Τζουγανάτος αποχώρησε από την Επιτροπή Ανταγωνισμού και τον Ιούλιο του 2004 εργάστηκε ως νομικός σύμβουλος του ΟΤΕ, ενώ σήμερα κατέχει τη θέση του Αντιπροέδρου του ΟΤΕ. Το 2008 ίδρυσε τη δικηγορική εταιρεία «Δ.Ν. Τζουγανάτος και συνεργάτες». Οι συνεργάτες είναι οι παρακάτω:

Αθ. Γαβαλά

Στ. Δρακακάκης

Ν. Κοσμίδης (ιός του Σωκράτη Κοσμίδη, στενού συνεργάτη του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη)

Ι. Κατσουλάκος και ο

Θ. Πουλιάδης

Στο καταστατικό ίδρυσης αναγράφουν ως τομείς δραστηριότητας το εμπορικό δίκαιο με έμφαση στα θέματα ανταγωνισμού «ελεύθερου και αθέμιτου», βιομηχανικής ιδιοκτησίας και εμπορικών συμβάσεων.

Άρα είναι βέβαιο ότι ο κ. Τζουγανάτος λόγω της προηγούμενης θέσεώς του στην Επιτροπή Ανταγωνισμού και με βάση όλα όσα αναφέρει στους τομείς δραστηριότητας της εταιρεία,ς του σίγουρα θα έχει πάρα πολύ δουλειά και πάρα πολλές υποθέσεις που σχετίζονται με την Επιτροπή Ανταγωνισμού για να επιλύσει.

Άλλωστε, θεωρούμε ότι μόνο τυχαία δεν μπορεί να είναι η συγκεκριμένη δραστηριότητα της εν λόγω εταιρείας. «Πάντα στην Ελλάδα κάνεις κάτι που ξέρεις»….

Την κούραση αυτή του κ. Τζουγανάκου πρέπει να αναγνώρισε και το Εθνικό Καποδιστριακό Αθηνών. Μόνο έτσι μπορούμε να ερμηνεύσουμε την από 31-10-2012 ΑΔΑ: Β4ΣΠ46ΨΖ2Ν-ΔΥΜ…

Keywords
Αναζητήσεις
τζουγανατος δημητρης, κοσμιδης τζουγανατος
Τυχαία Θέματα