Δείτε τι λέει το ζώδιό σας για σήμερα, Πέμπτη

Κριός Η αυτοπεποίθησή σας τονώνεται σήμερα κι αυτό γίνεται εμφανές σε όλους, αλλά δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να την αφήσετε να σας παρασύρει. Στόχος είναι ο ρεαλισμός, Κριοί και όχι οι κινήσεις εντυπωσιασμού. Οι εξελίξεις στη δουλειά σας πάνε ένα βήμα πίσω στα ερωτικά σας. Δώστε την προτεραιότητα εκεί που πρέπει και μην αγχώνεστε.

Ταύρος Κάποιος σας διεκδικεί έντονα, Ταύροι και ανεξάρτητα από αυτά που αισθάνεστε για εκείνον, θα πρέπει τουλάχιστον να εκτιμήσετε την αποφασιστικότητά του. Μη βιαστείτε να τον απορρίψετε, πάντως, έχει περισσότερα να σας πει απ’ ό, τι νομίζετε. Ο Δίας εξαλείφει

τα προβλήματα συνεννόησης στον χώρο εργασίας και αναβαθμίζει την επικοινωνία σας με σημαίνοντα πρόσωπα.

Δίδυμος Η αρνητική φόρτιση της ατμόσφαιρας ανάμεσα σε σας και ένα πρόσωπο που σχετίζεστε ερωτικά υποχωρεί και δίνει τη θέση της σε ένα πολλά υποσχόμενο κλίμα κατανόησης. Εξαντλήστε την καλή σας διάθεση στην περίπτωση αυτού του ατόμου, Δίδυμοι. Ηρεμία στα οικογενειακά σας- δεν είναι ανάγκη κι εσείς να ξύνετε παλιές πληγές.

Καρκίνος Τα πράγματα δεν βαίνουν εκπληκτικά στην ερωτική σας ζωή (και αυτό οφείλεται εν μέρει στη θέση του Άρη), αλλά αυτό δε σημαίνει πως πρέπει να παραιτηθείτε από κάθε προσπάθεια βελτίωσής της. Στοχεύστε ψηλά, Καρκίνοι. Μια έντονη διαφωνία στη δουλειά θα σας φέρει σε θέση ισχύος. Προετοιμαστείτε για την αλλαγή των ισορροπιών.

Λέων Μερικές φορές, Λέοντες, πρέπει να λέμε στους άλλους αυτό ακριβώς που θέλουν να ακούσουν, ακόμη κι αν στην πραγματικότητα δεν το πιστεύουμε καθόλου. Η ανάγκη τους να ζήσουν ένα ψέμα είναι πιο επείγουσα από την ανάγκη μας να αποκαταστήσουμε την αλήθεια. Προσοχή στις επαφές σας με τους Διδύμους- οι παγίδες που σας στήνουν είναι αρκετές.

Παρθένος Αν δυσκολεύεστε να αφοσιωθείτε σε κάτι (είτε αυτό είναι μια δουλειά, είτε μια ανθρώπινη σχέση), δοκιμάστε να απομακρυνθείτε για ένα διάστημα. Τα συναισθήματα που θα σας προκαλέσει η αποχή θα είναι καθοριστικά για τη συνέχεια. Δώστε βάση στην πνευματική επαφή σήμερα- η σάρκα λέει περισσότερα ψέματα απ’ ό, τι συνήθως.

Ζυγός Ο Ερμής κάμπτει αρκετά την αδιαλλαξία που επιδείξατε σε ένα θέμα και σας παροτρύνει να κοιτάξετε μια διαπροσωπική σχέση από περισσότερες οπτικές γωνίες. Μήπως τελικά κινδυνέψατε να χάσετε μια πολύτιμη ευκαιρία ; Μη διστάσετε να διευκολύνετε μια συναισθηματική αλλαγή που περνάει ένα πολύ κοντινό σας πρόσωπο. Χάρη σε όλους θα κάνετε και κυρίως στον εαυτό σας.

Σκορπιός Η τάση σας να εξοικονομείτε χρήματα όταν, όπως και όσο πρέπει, επιτέλους θα φανεί χρήσιμη, αποδεικνύοντας σε αρκετούς ότι δεν κάνατε τυχαία ορισμένες θυσίες. Ετοιμαστείτε να κλείσετε κάποια στόματα, που για καιρό σας διέβαλλαν. Μην τρελαίνεστε να πείτε την τελευταία κουβέντα σε μια ερωτική λογομαχία. Καλύτερα να αφήνετε κάποια πράγματα να αιωρούνται.

Τοξότης Η ξαφνική μεταστροφή ενός προσώπου του στενού κύκλου σας, σας ξαφνιάζει και σας φέρνει σε αμηχανία. Ο Κρόνος όμως, σας βοηθάει να προσαρμοστείτε σε νέες καταστάσεις και στη συγκεκριμένη περίπτωση ενισχύει σημαντικά τα αποθέματα υπομονής σας. Ομαλή η κατάσταση στα επαγγελματικά σας- οι ακρότητες ευτυχώς λείπουν από το σημερινό τοπίο.

Αιγόκερως Το έχετε παρακάνει με τη δουλειά σας, Αιγόκεροι και πλέον δεν υπάρχει αμφιβολία πως αρχίζετε να εθίζεστε επικίνδυνα στον κόπο και την εργασία. Μήπως όλη αυτή η κατάσταση είναι ένας τρόπος να αποφύγετε ένα άλλο, μεγάλο πρόβλημα; Δώστε στο/στη σύντροφο την ευκαιρία να σας αποδείξει τα συναισθήματά του. Μη βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα.

Υδροχόος Οι βλακείες πληρώνονται, Υδροχόοι και ίσως ήρθε η ώρα να πληρώσετε μια δική σας ετεροχρονισμένα. Μην αποθαρρύνεστε, τα μαθήματα που παίρνετε από τα λάθη σας είναι εξαιρετικά πολύτιμα. Λίγο πριν αποκηρύξετε τον έρωτα και τον ρομαντισμό, ένα νέο πρόσωπο κάνει εντυπωσιακή είσοδο στη ζωή σας, διαψεύδοντας τα καταστροφικά σας σενάρια.

Ιχθύς Η εμπιστοσύνη σας απέναντι σε έναν φίλο δοκιμάζεται σήμερα με πολύ σκληρό τρόπο. Αναγνωρίστε του τα ελαφρυντικά που πρέπει, χωρίς βέβαια να ρίχνετε τα standards σας κάτω από το όριο που έχετε θέσει. Η πρόοδός σας στη δουλειά δεν έχει περάσει απαρατήρητη. Μην κυνηγάτε τον έπαινο, θα σας βρει αυτός όταν πρέπει.

Keywords
Τυχαία Θέματα