Δείτε τι λένε τα ζώδια για το Σάββατο

Διαβάστε τι λένε τα ζώδια για το Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2012:

ΚΡΙΟΣ

Έχετε το χάρισμα να τα καταφέρνετε μόνοι σας και αγαπάτε την αυτονομία και την ανεξαρτησία σας. Σε κανένα όμως δεν αρέσει να είναι μόνος και έτσι σήμερα με τη Σελήνη στο Ζυγό δίνετε έμφαση στις σχέσεις σας με τους άλλους. Η συντροφικότητα αποτελεί για εσάς μια πρόκληση στην οποία θα αναμετρηθείτε για να πάρετε ως έπαθλο την αγάπη.

ΤΑΥΡΟΣ

Αν σήμερα εργάζεστε ίσως νιώθετε πιο όμορφα στο χώρο

δουλειάς και σε κάποιες υποθέσεις έχετε τη συνεργασία κάποιων συναδέλφων. Συγχρόνως είναι μια καλή μέρα για να διεκπεραιώστε καθημερινές δουλειές μέσα σε ένα κλίμα ευχαρίστησης και ευτυχίας. Παράλληλα, η Αφροδίτη ευνοεί να κατανοήσετε ότι έχετε γεννηθεί με το δικαίωμα στη χαρά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ένα γλυκό αεράκι φυσάει στην αισθηματική σας ζωή με εσάς και το ταίρι να συμμετάσχετε σε μια όμορφη και ερωτική σύζευξη. Παράλληλα, η μέρα σας παρασύρει στους ρυθμούς της διασκέδασης και της χαράς και πολύ πιθανόν μαζί με άλλους να βγείτε, να γιορτάσετε, να πάτε θέατρο, μουσική ή σε κάποια σκηνή τέχνης. Κάποιοι θα συναντήσετε παλιούς φίλους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα, το πιο όμορφο κομμάτι της ημέρας είναι οι στιγμές που θα περάσετε με την οικογένειά σας. Κάποιοι θα ασχοληθείτε με τη διακόσμηση του σπιτιού, προσθέτοντάς του χρώμα και στυλ. Συγχρόνως, είναι πολύ πιθανόν το σπίτι να γίνει εστία εορτασμού κάποιου ευχάριστου γεγονότος. Παράλληλα, ίσως θελήσετε να βάλετε λίγη άσκηση στη ζωή σας.

ΛΕΩΝ

Το στόμα σας σήμερα στάζει μέλι και οι επαφές με κοντινά πρόσωπα είναι όμορφες και ευχάριστες. Προς το βράδυ ίσως υπάρξουν κάποια μικροέκτροπα σε συζητήσεις και συνεννοήσεις, όμως δεν θα πάρουν διαστάσεις. Επιπλέον, θα έχετε την τάση να επιβάλετε κάποιες θέσεις σας όσον αφορά σε ζητήματα με τους γονείς ή τα πεθερικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα, δεν είναι μια μέρα κούρας και ευχαρίστησης. Θέλετε να διασκεδάσετε και ίσως έχετε ήδη κανονίσει πως θα περάσετε τη μέρα σας. Πολύ πιθανόν να ξοδέψετε κάποια χρήματα για να κάνετε κάποια δώρα, να αγοράσετε όμορφα αξεσουάρ ή να επιμεληθείτε την εμφάνιση σας. Συγχρόνως ίσως αναβάλλετε κάποιες συναντήσεις ή δουλειές για άλλη μέρα.

ΖΥΓΟΣ

Σε κατάσταση ευφορίας βρίσκεστε σήμερα, καθώς σας δίνεται ευκαιρία να κάνετε πράγματα που θέλατε καιρό. Θα είστε ιδιαίτερα επιλεκτικοί και θα φροντίσετε να κάνετε τις καλύτερες επιλογές ακόμα και αν χρειαστεί να το σκεφτείτε γρήγορα. Πολύ πιθανόν να έρθετε σε επαφή με πρόσωπα που για κάποιο λόγο η επικοινωνία σας είχε μείνει στη μέση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα, αισθάνεστε ότι τα καλύτερα έρχονται και για αυτό φροντίζετε να ξεκουραστείτε και να αφήσετε να μπει λίγος καθαρός αέρας στη ζωή και στη ψυχή σας. Παράθυρα ελπίδας ανοίγουν για οικονομικά θέματα και πιθανόν να καταφέρετε να εξοικονομήσετε κάποια χρήματα που σας είναι απαραίτητα για τη διευθέτηση μιας υπόθεσης. Συνάμα, κάποιοι θα μπείτε σε δίαιτα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Πολύ πιθανόν να κάνετε μαζί με φίλους σχέδια για να περάσετε και να

Keywords
Τυχαία Θέματα