Δένδιας: «Απαράδεκτο φαινόμενο η Χρυσή Αυγή»

Για τη σύγχρονη ελληνική πραγματικότητα έκανε λόγο ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Δένδιας, μιλώντας στο John Jay College of Criminal Justice, του Δημοτικού Πανεπιστημίου της Νέας Υόρκης (CUNY), με θέμα: «H ασφάλεια του πολίτη και το Κράτος Δικαίου».

Ο κ. Δένδιας αναφέρθηκε στα ζητήματα της λαθρομετανάστευσης, της εγκληματικότητας, της προστασίας των συνόρων, ενώ μετά την ομιλία του, απάντησε σε ερωτήσεις παρισταμένων, κυρίως για τη Χρυσή Αυγή

και τα σώματα ασφαλείας, παρουσιάζοντας τις θέσεις της κυβέρνησης.

Ειδικότερα, ο κ. Δένδιας τόνισε σε ό,τι αφορά τη Χρυσή Αυγή, ότι πρόκειται για «απαράδεκτο φαινόμενο» και ότι δεν μπορεί να γνωρίζει τι ψηφίζει ο κάθε αστυνομικός.

Ο υπουργός κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, περιέγραψε με μελανά χρώματα την κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα, σημειώνοντας πως η χώρα πλήττεται από διάφορα προβλήματα, όπως η λαθρομετανάνστευση, τα ναρκωτικά, το ξέπλυμα βρώμικου χρήματος, η τρομοκρατία και η φοροδιαφυγή. Δεν δίστασε, μετά από σχετική ερώτηση, να αναφερθεί στην Χρυσή Αυγή, λέγοντας πως πρόκειται για «απαράδεκτο φαινόμενο», ενώ προσέθεσε ότι δεν μπορεί να γνωρίζει τι ψηφίζει ο κάθε αστυνομικός.

Keywords
Τυχαία Θέματα