Διαβάστε τα ζώδια της Δευτέρας

Κριός Το βάσανο των τελευταίων ημερών φτάνει πια στο τέλος του, αφήνοντάς σας μια γλυκόπικρη γεύση. Εφαρμόστε άμεσα όλα όσα μάθατε και μην περιμένετε την επόμενη ερωτική απογοήτευση με τα ίδια μυαλά, Κριοί. Μια νέα επαγγελματική προοπτική σας ανεβάζει τη διάθεση, αλλά στη θέση σας δεν θα θεωρούσα τίποτα σίγουρο, ακόμη.

Ταύρος Ίσως αυτή η σχέση να σας φαίνεται δυσεπίτευκτος στόχος, αλλά η αφοσίωση μπορεί να κάνει θαύματα, ακόμα και στις δυσκολότερες

των περιπτώσεων. Μην παρατήσετε κάτι πολλά υποσχόμενο από φόβο μήπως δεν σας βγει σωστά. Η Αφροδίτη αποκαθιστά το τεταμένο κλίμα ανάμεσα σε σας και ένα συγγενικό πρόσωπο, αφήνοντας όμως πάνω σας τη διατήρηση της ομαλής κατάστασης.

Δίδυμος Έχει έρθει η ώρα να παρέμβετε σε μια κατάσταση που έχει εκτροχιαστεί και κανείς δεν προτίθεται να αντιμετωπίσει με υπευθυνότητα. Η διπλωματικότητά σας θα παίξει κομβικό ρόλο τώρα, καθώς μια μόνο λάθος κίνηση μπορεί να δημιουργήσει μεγαλύτερο πρόβλημα από το ήδη υπάρχον. Σε πολύ καλή τροχιά τα επαγγελματικά σας, παρ’ όλες τις δυσκολίες των ημερών.

Καρκίνος Έχετε την τάση να βλέπετε τον κόσμο από διάφορες οπτικές γωνίες, πράγμα που ανεξάρτητα από τα θετικά του, έχει και τα αρνητικά του στοιχεία, δεδομένου ότι σας κάνει εξαιρετικά διστακτικούς και αναποφάσιστους. Πρέπει επιτέλους να διαλέξετε, Καρκίνοι. Ο Άρης περιπλέκει κάπως τα ερωτικά σας, δίνοντάς σας περισσότερες εναλλακτικές απ’ όσες χρειάζεστε.

Λέων Σκεφτείτε προσεκτικά πριν προβείτε σε αποφασιστικές κινήσεις στα ερωτικά σας σήμερα. Το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, μπορεί να μοιάζει ανθεκτικό, αλλά στην πραγματικότητα είναι πιο αδύναμο από σας και δεν μπορεί να αντέξει όσα νομίζετε. Σε καλή φάση οι φιλικές σας σχέσεις- η συντροφικότητα που σας έλειπε, αποκαθίσταται με τον καλύτερο τρόπο.

Παρθένος Το θέμα δεν είναι να λέτε πάντα την αλήθεια, Παρθένοι. Το σημαντικό είναι να καταλαβαίνετε πότε πρέπει να την πείτε, πότε πρέπει να περιμένετε λιγάκι και πότε πρέπει να σωπάσετε. Σκεφτείτε τα συναισθήματα των προσώπων που σας περιβάλλουν. Ο Δίας σας δίνει τη δυναμική που χρειάζεστε για να εξουδετερώσετε ένα επικοινωνιακό πρόβλημα στο χώρο της δουλειάς.

Ζυγός Δεν έχετε χρόνο να κάνετε όλα όσα έχετε στο μυαλό σας, γι’ αυτό και πρέπει να ιεραρχήσετε με επιμέλεια τις προτεραιότητές σας, Ζυγοί. Προσοχή, υπάρχουν άτομα που έχετε υπερεκτιμήσει και κάποια άλλα, που ολοφάνερα παραμελήσατε. Οι κοινωνικές δοσοληψίες είναι το κατάλληλο μέσο για να πετύχετε τον επαγγελματικό σας στόχο, όσο άχαρες κι αν μοιάζουν.

Σκορπιός Τα πράγματα στα επαγγελματικά έχουν αρχίσει να γίνονται ζόρικα, και ο Ερμής δεν βοηθάει καθόλου την κατάσταση με τον αρνητισμό που σας ποτίζει διαρκώς. Προσπαθήστε να στοχεύσετε στο μέλλον και να μην κολλάτε σε ανούσιες λεπτομέρειες του παρόντος. Εκρηκτική η σεξουαλική σας χημεία σήμερα (με το ταίρι σας ή κάποιον άλλο). Αξιοποιήστε την αφειδώς.

Τοξότης Υπάρχουν περισσότερα πράγματα στη ζωή σας από τη δουλειά και τις υποχρεώσεις, Τοξότες. Το ξέρω ότι οι πρόσφατες ερωτικές σας εμπειρίες σας έχουν στρέψει στην εργασιομανία στο πλαίσιο ψυχολογικής άμυνας, αλλά επιτέλους η Αφροδίτη σας βοηθάει να ξεπεράσετε αυτό το μίζερο λούκι. Οι Ιχθείς σας προσεγγίζουν πρόθυμα, αλλά δεν ξέρουν ακριβώς τι θέλουν.

Αιγόκερως Η επιθετικότητά σας σήμερα είναι πρωτοφανής και προκαλεί αντιφατικά αποτελέσματα καθώς η μέρα προχωράει. Προτιμήστε να προσελκύσετε τον κόσμο με τις ιδέες σας, παρά να τον σπρώχνετε βίαια προς αυτές. Μακροπρόθεσμα, αυτό θα σας ευνοήσει. Η οικογένεια είναι το ιδανικό καταφύγιο για σας, όταν κάθε τι άλλο μοιάζει αβέβαιο. Μην την υποτιμάτε.

Υδροχόος Ξέρετε καλά τα ψυχολογικά σας κωλύματα, Υδροχόοι, όπως επίσης γνωρίζετε τα όρια των αντοχών σας. Είναι προφανές ότι τα τελευταία ξεπεράστηκαν, επομένως δεν έχετε άλλη επιλογή παρά να προχωρήσετε παρακάτω, αναλαμβάνοντας το συναισθηματικό κόστος (που δεν θα κρατήσει και για μια ζωή). Δώστε σημασία στα λόγια που έρχονται από μακριά.

Ιχθύς Η νευρικότητα που αισθάνεστε, δεν είναι απαραίτητα αρνητικό συναίσθημα, Ιχθείς. Απ’ ό, τι φαίνεται, είναι ενδεικτική ενός σπουδαίου ερωτικού ξεκινήματος, που έχει τα φόντα να σας οδηγήσει στη συναισθηματική φάση που επιθυμείτε εδώ και καιρό. Λάβετε σοβαρά υπόψη τις συμβουλές των Κριών και των Τοξοτών σήμερα. Ξέρουν τι σας λένε. Πηγή: www.lifo.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα