Διαβάστε τα ζώδια της Δευτέρας 3 Ιουνίου

Κριός

Η ενέργεια που σας χαρίζουν οι πλανήτες είναι αναντίρρητη. Μένει μόνο να μάθετε να την αξιοποιείτε προς χρήσιμες κατευθύνσεις και όχι στην απλή και ρηχή διασκέδαση. Μην ξεχνάτε πως η τελευταία σπαταλάει δυνάμεις χωρίς να το καταλαβαίνετε.

Δεν θα λείψουν σήμερα οι καυγάδες στο πλαίσιο της σχέσης, οι οποίοι δυστυχώς είναι ενδεικτικοί μιας βαθύτερης κρίσης.

Ταύρος

Μην εκπλαγείτε αν σήμερα αισθανθείτε κάπως αργοί στις κινήσεις και τις σκέψεις σας. Αυτή η τάση επιβράδυνσης είναι αποτέλεσμα της επιρροής του Ερμή αλλά σύντομα ένα γεγονός θα σας αφυπνίσει για τα καλά.

Το

γεγονός πως συμφωνήσατε να παραμείνετε φίλοι δε σημαίνει πως μπορείτε κιόλας. Διακρίνετε τον ευσεβή πόθο από τη ρεαλιστική προσδοκία.

Δίδυμος

Οι τακτικές μιας ολόκληρης ζωής είναι δύσκολο να αλλάξουν, αλλά στην περίπτωσή σας είναι μεγάλη ανάγκη να κάνετε την ανατροπή. Όσο απίθανο κι αν σας φαίνεται, ο συχνά ψυχαναγκαστικός τρόπος δράσης σας πρέπει να λάβει τέλος άμεσα.

Μην απομακρύνετε από χαζό πείσμα εκείνους που σας αγαπούν γι’ αυτό που είστε. Η πορεία μαζί τους είναι κακοτράχαλη, αλλά είναι η μόνη που αξίζει τον κόπο.

Καρκίνος

Η αισιοδοξία και η αποφασιστικότητα που σας κληροδοτεί ο Δίας είναι το κλειδί για να επιλύσετε ανώδυνα εκείνες τις φιλικές αντιπαραθέσεις που καιρό τώρα ίπτανται αλλά κάνετε σα να μην υπάρχουν. Μην αφήσετε αρνητικές καταστάσεις να διογκωθούν.

Μια κακή επιρροή είναι πάντα κακή επιρροή, όσο κι αν θυμίζει κινηματογραφική εμπειρία. Σοβαρευτείτε και προστατέψτε τον εαυτό σας.

Λέων

Η έμφαση πρέπει τώρα να δοθεί στα επαγγελματικά. Ξεπεράστε προσωπικές φοβίες και κοινωνικές ντροπές και δείξτε την αξία σας. Ο φόβος του εξευτελισμού είναι πάντα παρών, αλλά του δίνετε υπερβολική σημασία.

Στοχεύετε ψηλά στα ερωτικά, αλλά λογαριάζετε χωρίς τον ξενοδόχο. Μην εμπιστεύεστε λόγια του αέρα- καλύτερα να περιμένετε έμπρακτες αποδείξεις.

Παρθένος

Η Αφροδίτη ενισχύει την αύρα καινοτομίας που σας περιβάλλει και καλό θα ‘ταν να μην της πάτε κόντρα. Ειδικά στην παρούσα φάση της ζωής σας πρέπει να δοκιμάσετε (τηρώντας πάντα προφυλάξεις) ό, τι νέο σας παρουσιάζεται και να ξεχάσετε τα παλιά όσο γίνεται.

Δεν φταίτε εσείς αν κάποιος έλαβε ένα παλιό μήνυμα με καθυστέρηση. Ας υποστεί τις συνέπειες.

Ζυγός

Η αρμονία των πλανητών σας αντανακλά την ανάγκη του σώματός σας για τόνωση και ενδυνάμωση. Μην απορρίπτετε την άσκηση τόσο αψήφιστα- δώστε στον εαυτό σας την ευκαιρία να σας εκπλήξει ευχάριστα.

Η σχέση σας με έναν Ταύρο είναι τεταμένη. Μην φοβάστε να ψηλαφήσετε απαγορευμένα θέματα, μόνο έτσι θα λυτρωθείτε και οι δυο.

Σκορπιός

Επικοινωνιακά, βρίσκεστε σε πολύ καλό σημείο στην (όποια) σχέση σας. Επιτέλους αρχίζετε να καταλαβαίνετε ακόμη κι εκείνα που δε λέγονται φωναχτά, αλλά υπονοούνται. Εκμεταλλευτείτε την πρόοδο αυτή και παγιώστε τώρα ό, τι θέλετε να έχετε για το μέλλον.

Καιρός να δουν μερικοί στο περιβάλλον σας πως όταν χρειαστεί τσιμπάτε και μάλι

Keywords
Τυχαία Θέματα