Διαβάστε τα ζώδια της Κυριακής

Κριός: Αποφύγετε να οριστικοποιήσετε συμφωνίες ή να υπογράψετε συμβόλαια αυτήν την περίοδο. Κινηθείτε με προσεκτικά βήματα, μεθοδευμένες κινήσεις και προσέξτε για τυχόν εξαπατήσεις. Μπορείς να βάλεις νέους στόχους για να φτάσεις στην επιτυχία, αρκεί να έχεις τη θέληση να τους πραγματοποιήσεις. Προβλήματα του παρελθόντος, που αφορούν τις προσωπικές σας σχέσεις, δεν αποκλείεται να επανέλθουν στο προσκήνιο. Στα επαγγελματικά θα σας δοθούν οι ευκαιρίες να βάλετε σε εφαρμογή κάποια από τα σχέδια σας και θα έχετε θετικές εξελίξεις στην καριέρα σας καθώς θα προκύψουν πολλές καινούργιες και ενδιαφέρουσες

προτάσεις.

Ταύρος: Η δημιουργικότητα σας θα είναι έντονη και θα δεχτείτε και τη στήριξη των συνεργατών σας πάνω σε αυτά που θέλετε να κάνετε. Μέσα από τις καταστάσεις που θα βιώσετε, θα αναθεωρήσετε πολλές απόψεις σας και θα αγωνιστείτε για να φτάσετε τους στόχους που έχετε βάλλει. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, η κοινωνική σας ζωή θα παρουσιάσει ενδιαφέρον και οι δημόσιες εμφανίσεις σας θα είναι εντυπωσιακές. Προσέξτε να μην βγάλετε στην επιφάνεια απωθημένα που έχουν να κάνουν με ζήλιες και ανασφάλειες. Στο εργασιακό σας περιβάλλον θα εισπράξετε την αναγνώριση που επιθυμούσατε και θα παρουσιαστούν προτάσεις για νέες συνεργασίες αλλά χρειάζεται προσοχή και όχι βιαστικές κινήσεις από τον ενθουσιασμό που θα έχετε.

Δίδυμοι: Θα μπορέσετε να επιτύχετε πολλά πράγματα τόσο σε επίπεδο εργασίας όσο και καριέρας. Μια σημαντική και ειλικρινής συζήτηση με το σύντροφο θα βοηθήσει στην ομαλή πορεία της σχέσης σας. Οι ελεύθεροι του ζωδίου, η καρδιά σας δεν θα μείνει ασυγκίνητη σε γοητευτικές υπάρξεις που θα σας πλησιάσουν αυτές τις μέρες…Συλλέξετε καινούργιες εμπειρίες που θα σας ανανεώσουν και θα σας αναζωογονήσουν. Προσπαθήστε να φανείτε συνεπείς στις υποσχέσεις που δίνετε στους άλλους, αν δε θέλετε να χαλάσετε τις σχέσεις σας. Στον επαγγελματικό τομέα γίνεστε πιο δυναμικοί και αποφασιστικοί.

Καρκίνος: Αποφύγετε όμως να οριστικοποιήσετε ή να υπογράψετε νέες συμφωνίες αυτήν την περίοδο. Δύσκολα θα το καταφέρετε αυτή την περίοδο, γιατί θα προκύψουν κάποια θέματα που θα πρέπει άμεσα να βρείτε λύσεις. Εστιάστε περισσότερο την προσοχή σας στον επαγγελματικό σας τομέα. Θα έχετε πολλές κατακτήσεις και πολλές προτάσεις για εξόδους αυτές τις μέρες. Κάποια σκαμπανεβάσματα θα υπάρξουν καθώς θα έχετε απρόσμενα έξοδα που θα τα καλύψετε τελευταία στιγμή.

Λέων: Αποφύγετε να κάνετε οποιοδήποτε επαγγελματικό εγχείρημα αυτήν την περίοδο και προσπαθήστε να κρατήσετε τις ισορροπίες με τους συνεργάτες σας. Η προσωπική σας πρωτοβουλία θα φέρει θετικά αποτελέσματα σε πολλούς τομείς της ζωής σας. Μπερδέματα με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, αναβολές και καθυστερήσεις, θα σας αγχώσουν και θα σας εκνευρίσουν. Όσοι ασχολείστε με το εμπόριο θα αντιμετωπίσετε ξαφνικά γεγονότα που θα ανατρέψουν κάποιες συμφωνίες που έχετε κάνει. Στα οικονομικά, τα πράγματα παραμένουν δύσκολα, αφού δεν μπορείτε να περιορίσετε την καταναλωτική σας μανία.

Παρθένος: Αυξάνεται η ενέργειά σας και ξαναβρίσκεται την αισιοδοξία σας, η οποία είναι απαραίτητη για να κυνηγήσετε τους στόχους σας. Εκμεταλλευτείτε τις προτάσεις για συνεργασίες που θα σας γίνουν και στόχο θα έχουν να αυξήσετε τα πάγια έσοδά σας. Θέματα οικονομικά που έχουν σχέση με εφορίες, δάνεια, κληρονομικά, χρήματα συντρόφου ή τρίτων εξακολουθούν να υπάρχουν και να σας προβληματίζουν. Να είστε επιφυλακτικοί σε τυχόν συζητήσεις ή διαπραγματεύσεις. Προσέξτε μόνον τον τρόπο με τον οποίο θα χειριστείτε την κατάσταση Υπάρχει ο κίνδυνος να εξωτερικεύσετε μια ένταση που έχετε μέσα σας εδώ και αρκετό καιρό με συνέπεια να έχετε αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που θα θέλατε.

Ζυγός: Προσπαθήστε να τακτοποιήσετε τις τρέχουσες οικονομικές υποχρεώσεις και αποφύγετε καινούργια ανοίγματα. Στα οικονομικά θα υπάρξουν ευκαιρίες για να ενισχύσετε τα εισοδήματα σας, αλλά θα πρέπει να είστε προσεκτικοί με τις προτάσεις που θα γίνουν. Στην εργασία σας θα παρουσιαστούν ευκαιρίες για να βελτιώσετε τις συνθήκες που επικρατούν και να μπορέσετε να διεκδικήσετε αυτά που σας ανήκουν. Στον εργασιακό σας χώρο να είσαστε επιφυλακτικοί απέναντι στους ανθρώπους που συνεργάζεστε και να μην αποκαλύπτετε τα σχέδια σας, γιατί υπάρχει μεγάλη πιθανότητα κάποιοι να το εκμεταλλευτούν αυτό και να προσπαθήσουν να σας εξαπατήσουν. Τα άστρα προβλέπουν ότι στα επαγγελματικά σας θα καταβάλλετε πολλές προσπάθειες για να πραγματοποιήσετε τους στόχους σας και θα σας βοηθήσουν άτομα κύρους που θα βρεθούν κοντά σας εκτιμώντας την δημιουργικότητα και τα ταλέντα σας.

Σκορπιόs: Ανατροπές και αιφνιδιασμοί είναι πολύ πιθανό να προκύψουν αυτή την εβδομάδα σε θέματα επικοινωνίας. Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται σε ένα τυχόν παρασκήνιο που μπορεί να λειτουργεί εις βάρος σας από τρίτα πρόσωπα. Μη διστάσετε να κάνετε πράγματα για να αυξήσετε τα έσοδα σας φίλοι μου. Προσέξτε τα έξοδά σας και μην υπερβάλλετε προκειμένου να διασφαλίσετε τον προϋπολογισμό σας. Στα αισθηματικά σας, όσοι έχετε σταθερή σχέση θα πρέπει να είσαστε τυπικοί και να τηρείτε τις υποσχέσεις που δίνετε στο ταίρι σας.

Τοξότης:Έχετε συνηθίσει να λειτουργείτε με πρόγραμμα και θα δύσκολα θα προσαρμοστείτε στις καταστάσεις που θα συμβαίνουν γύρω σας. Κυνηγήστε τους στόχους σας με μεθοδικότητα, οργάνωση και υπομονή, αποφεύγοντας επιπόλαιες και παρορμητικές κινήσεις, προκειμένου να έχετε θετικά αποτελέσματα. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου αλλάζετε κεφάλαιο στη ζωή σας, αναζητώντας το ιδανικό ταίρι για σας. Προς το τέλος της βδομάδας, θα σας δοθούν οι ευκαιρίες να αναδείξετε τα ταλέντα σας και να προβληθείτε περισσότερο. Στην προσωπική σας ζωή οι δεσμευμένοι του ζωδίου, θα πρέπει να μάθετε να τηρείτε τις υποσχέσεις που δίνεται στο ταίρι σας, γιατί θα έχετε γκρίνιες και προστριβές μεταξύ σας.

Αιγόκερος: Εκμεταλλευτείτε αυτήν την περίοδο για ασχοληθείτε εποικοδομητικά με τον σύντροφό σας ή και τους συνεργάτες σας. Θα προκύψουν ορισμένες προτάσεις που θα μπορέσετε να διεκδικήσετε καλύτερους όρους και να εισπράξετε περισσότερα χρήματα από ότι περιμένατε. Οι ελεύθεροι του ζωδίου τα άστρα προβλέπουν, ότι θα σας δοθούν οι ευκαιρίες να γνωρίστε ενδιαφέροντες ανθρώπους, πράγμα που θα σας κάνει να αρχίσετε να σκέφτεστε την δημιουργία μιας σοβαρής σχέσης. Σημαντικές επαγγελματικές κινήσεις δεν ευνοούνται αυτήν την περίοδο, κινηθείτε συντηρητικά και αφήστε τα όποια νέα ξεκινήματα για αργότερα. Στον οικονομικό σας τομέα, θα κάνετε πολλές συζητήσεις για επενδύσεις και καινούργια ανοίγματα.

Υδροχόος: Θα διώξετε πρόσωπα, πράγματα και καταστάσεις που δεν ταιριάζουν σε σας. Μην οδηγήσετε τα πράγματα στα άκρα με τη συμπεριφορά σας, γιατί θα έρθετε σε οριστική ρήξη με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι θα έχετε πολλές ευκαιρίες να δημιουργήσετε μια σχέση με σοβαρές προοπτικές στο μέλλον. Προσοχή μόνον στην υπεραισιοδοξία. Στον αισθηματικό τομέα οι ισορροπίες είναι εύθραυστες και θα πρέπει να δώσετε μάχη για να προφυλάξετε την σχέση σας.

Ιχθείς: Αρκετοί από εσάς έχετε σημαντικές επαφές και συζητήσεις αυτήν την περίοδο αλλά καλό θα είναι να προσέχετε για τυχόν παγίδες. Εντάσεις και πιθανές ρήξεις με τον ερωτικό σας σύντροφο δεν είναι απίθανο να συμβούν. Θα είσαστε ιδιαίτερα κοινωνικοί και ζεστοί θα έλκετε πολλούς ανθρώπους γύρω σας και θα είσαστε το επίκεντρο του ενδιαφέροντος στο περιβάλλον σας. Κρατήστε μια σταθερή πορεία και αποφύγετε πειραματισμούς με τη δουλειά σας. Ο συναισθηματικός τομέας υπόσχεται τα καλύτερα για εσάς αυτήν την περίοδο.

Keywords
Τυχαία Θέματα