Διαβάστε τα ζώδια της Παρασκευής

Κριός Ένα πρόβλημα υγείας (δικό σας ή στενού σας προσώπου) θα σας προβληματίσει αρκετά σήμερα, αλλά η κατάσταση δεν πρέπει να σας ανησυχήσει υπερβολικά. Υπάρχει τρόπος να γλιτώσετε τα χειρότερα. Δώστε περισσότερη σημασία στις συμβουλές των Σκορπιών, ακόμη κι αν, ως ένα βαθμό, μοιάζουν εντελώς άχρηστες. Μόνο κερδισμένοι θα βγείτε από αυτές.

Ταύρος Η σχέση σας με έναν αδελφικό φίλο περνάει από μεγάλο λούκι τώρα, και καμία πλευρά δε φαίνεται έτοιμη να υποχωρήσει. Μήπως ήρθε η ώρα να παραμερίσετε τον εγωισμό σας και να δώσετε

τόπο στην οργή; Θετικές οι εξελίξεις στα ερωτικά σας. Μην αποκαλύψετε από τώρα όλα σας τα χαρτιά σ’ εκείνον που σας ενδιαφέρει.

Δίδυμος Μην αντιμετωπίζετε την αλλαγή με καχυποψία, Δίδυμοι, ειδικά αν αυτή αφορά μια ερωτική σας σχέση που είχε περιέλθει σε τέλμα. Σ’ αυτή τη φάση, σας συμφέρει να αποκηρύξετε τις αραχνιασμένες σας συνήθειες και να αγκαλιάσετε ένα νέο τρόπο αντιμετώπισης των πραγμάτων. Ηρεμία στα επαγγελματικά σας. Η δουλειά σας μπαίνει επιτέλους σε ένα λογικό πρόγραμμα.

Καρκίνος Η Αφροδίτη επηρεάζει με απροσδόκητα ευνοϊκό τρόπο τα αισθηματικά σας, φέρνοντάς σας ενώπιον ενός νέου προσώπου, που, απ’ ό, τι φαίνεται, έχει πολλά να σας δώσει. Προσεγγίστε το με το μαλακό, χωρίς να το τρομάξετε. Έχει έρθει η στιγμή να κυνηγήσετε το κάτι παραπάνω, στον τομέα των επαγγελματικών σας.

Λέων Μη φοβηθείτε να κάνετε τη διαφορά και να πρωτοτυπήσετε. Όσοι σας ζητούν να μείνετε κολλημένοι στα κεκτημένα σας και να αποφύγετε κάθε ρίσκο, μάλλον δεν ξέρουν ποιο είναι το καλό σας. Έντονη η χημεία σας με Ζυγούς και Υδροχόους. Καλύτερα να μην τους κοντράρετε, γιατί τους χρειάζεστε στο πλάι σας.

Παρθένος Η κοινωνική σας ζωή εμπλουτίζεται με καινούργιες επαφές και διαφορετικούς τρόπους επικοινωνίας, γεγονός που ενδέχεται να σας τρομάξει λίγο στην αρχή. Αγκαλιάστε την αλλαγή που έρχεται, και αντιμετωπίστε τη με χαλαρότητα. Περίεργες οι εξελίξεις των ερωτικών σας. Απαιτήστε ξεκάθαρες εξηγήσεις από τα άτομα με τα οποία σχετίζεστε, και μη συμβιβαστείτε με τίποτα λιγότερο από αυτό.

Ζυγός Τα πράγματα σήμερα δεν είναι όπως ακριβώς φαίνονται. Αποφύγετε τις βιαστικές εκτιμήσεις, γιατί σύντομα αναμένεται να αλλάξετε γνώμη σε αρκετούς και σημαντικούς για σας τομείς. Η έντονη ερωτική πολιορκία σας έχει πάρει τα μυαλά, αλλά πρέπει πλέον να την αντιμετωπίσετε με ρεαλισμό και σοβαρότητα. Δεν διακυβεύονται μόνο τα δικά σας συναισθήματα εδώ.

Σκορπιός Εστιάστε στα δεδομένα σας, Σκορπιοί, και αφήστε τις υποθέσεις και τα σενάρια για κάποια άλλη στιγμή. Το σημαντικό τώρα είναι να φανείτε αντάξιοι των προσδοκιών όσων επένδυσαν πολλά σε σας και να αναδείξετε τον εαυτό σας όπως και όσο πρέπει. Ο Κρόνος φέρνει θετικές αλλαγές στα επαγγελματικά σας, που σχετίζονται με την εμφάνιση ενός καινούργιου προσώπου.

Τοξότης Ο δύσβατος δρόμος δεν είναι πάντα ο χρησιμότερος, Τοξότες. Αν κάτι είναι να γίνει, δεν χρειάζεται να είναι πια τόσο δύσκολο. Ερμηνεύστε αντικειμενικά τα σημάδια που πέφτουν μπροστά σας και μην εθελοτυφλείτε άλλο. Η ταραγμένη σας σχέση με έναν παλιό φίλο αποκαθίσταται και δημιουργεί τις προϋποθέσεις για μια καινούργια συνεργασία.

Αιγόκερως Μη βιαστείτε να κρίνετε τη συμπεριφορά όσων σας περιστοιχίζουν, αν δε λάβετε πρώτα υπόψη τα περιστατικά που τους ώθησαν στη στάση που τελικά κράτησαν. Τα πράγματα είναι πιο περίπλοκα απ’ ό, τι φαίνονται. Το φλερτ μπορεί να μεταμορφωθεί σε ξεκάθαρη ερωτική προσέγγιση πολύ εύκολα. Μην παίζετε με τη φλόγα γιατί θα καείτε.

Υδροχόος Ο Ερμής σας φέρνει αντιμέτωπους με μια δυσάρεστη ερωτική ιστορία από το παρελθόν, γεγονός που θα σας ρίξει αρκετά τη διάθεση. Απ’ ό, τι φαίνεται, ήρθε η ώρα να βάλετε την τελεία που για καιρό αποφεύγατε. Μην κολλάτε στα προσχήματα- πείτε αυτό που εννοείτε, χωρίς φόβο μήπως σας κακοχαρακτηρίσουν οι άλλοι.

Ιχθύς Η ερωτική σας σχέση έχει ωριμάσει αρκετά, ώστε να σταματήσετε να την υποτιμάτε και να την πάρετε επιτέλους στα σοβαρά. Δεν μπορείτε να κρύβεστε για πολύ ακόμα πίσω απ’ το δάχτυλό σας, Ιχθείς. Πηγαίνετε ένα συνειδητό βήμα μπροστά ή δώστε ένα τέλος. Ο Άρης ανατρέπει τον προγραμματισμό σας, αλλά σας φέρνει ευχάριστες εκπλήξεις.

Πηγή: www.lifo.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα