Διαβάστε τα ζώδια της Παρασκευής

Κριός Η δημιουργικότητά σας είναι το δυνατό σας σημείο σήμερα, Κριοί. Δώστε στον εαυτό σας ό, τι χρειάζεται για να μεγαλουργήσει, και προσπαθήστε να μη πέσετε θύματα της φιλοδοξίας κάποιου άλλου. Σε σταθερή πορεία τα ερωτικά- οι φόβοι που είχατε για τις προθέσεις του προσώπου που σας ενδιαφέρει, δεν επιβεβαιώνονται τελικά.

Ταύρος Ό, τι λέτε, ευθέως ή εμμέσως, καταγράφεται, γι’ αυτό φροντίστε να διατυπώνετε με προσοχή τις σκέψεις και τα παράπονά σας, σήμερα. Κάποιος σας την έχει φυλαγμένη, Ταύροι, και η επιπολαιότητά σας δεν πρόκειται να κατευνάσει τα πνεύματα. Ο Άρης

σας γλιτώνει από μια πολύ δύσκολη θέση και σας φέρνει στο συναισθηματικό σημείο που βρισκόσασταν αρχικά.

Δίδυμος Η επαφή σας με ένα καινούργιο πρόσωπο σας βοηθάει να διευρύνετε τους πνευματικούς σας ορίζοντες και αναπτερώνει θεαματικά τη διάθεσή σας. Μην υποτιμήσετε ποτέ ξανά τη δύναμη της ανανέωσης, Δίδυμοι. Επιμείνετε λίγο ακόμα σε ένα προβληματικό θέμα των επαγγελματικών σας και δεν θα το μετανιώσετε. Το ενδιαφέρον που δείχνετε δεν θα περάσει απαρατήρητο.

Καρκίνος Οι απόψεις σας έχουν ισχυρό αντίκτυπο στη συνείδηση αρκετών ανθρώπων, και το τελευταίο πράγμα που πρέπει να κάνετε, είναι να διαχειριστείτε με ελαφρότητα την ευθύνη σας αυτή. Βγάλτε ασπροπρόσωπους όσους πίστεψαν σε σας. Η Αφροδίτη φέρνει εξελίξεις στα ερωτικά σας, οι οποίες συνδέονται με μια πρόσφατη αλλαγή περιβάλλοντος στη δουλειά.

Λέων Δεν είναι τώρα η σωστή στιγμή να αποκαλύψετε ένα ενοχοποιητικό μυστικό, Λέοντες, όσο εξομολογητική κι αν είναι η διάθεσή σας. Έχετε πολλά να χάσετε, αν φερθείτε βιαστικά και πολλά να κερδίσετε αν δώσετε σημασία στο σωστό timing. Οι ταραγμένες σχέσεις σας με ένα φιλικό πρόσωπο εξομαλύνονται χάρη στη σωτήρια παρέμβαση ενός Παρθένου.

Παρθένος Ο Κρόνος σας παροτρύνει να ξεπεράσετε ανασφάλειες και ταμπού και να ανοίξετε επιτέλους ένα θέμα, που για καιρό κρατούσατε στο συρτάρι, λόγω υπερβολικού φόβου. Αρκετές αναβολές δώσατε σ’ αυτή την ερωτική εκκρεμότητα, Παρθένοι. Δοκιμάστε να βγείτε απ’ το σπίτι και να εξερευνήσετε νέα μέρη. Η συνήθεια σας έχει επηρεάσει αρνητικά.

Ζυγός Ίσως δυσκολευτείτε να παίξετε βάσει κανόνων σήμερα, αλλά δυστυχώς θα πρέπει να το κάνετε, Ζυγοί. Είναι σημαντικό να μείνετε πιστοί στους τύπους και τα προσχήματα, μέχρι τουλάχιστον να εκδηλωθεί ευθέως η απέναντι πλευρά. Πρόοδος στα οικονομικά σας, πάνω που λέγατε ότι τα πράγματα πηγαίνουν απ’ το κακό στο χειρότερο.

Σκορπιός Μια δουλειά δεν σας κάθεται ακριβώς όπως περιμένατε, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι αποτελεί καμένο χαρτί. Κάντε λίγη υπομονή, Σκορπιοί, και αξιοποιήστε τα δεδομένα σας όσο μπορείτε καλύτερα, χωρίς όμως να περιμένετε θαύματα. Η Αφροδίτη σας φέρνει πιο κοντά σε ένα άτομο που απομακρύνθηκε χωρίς να δώσει τις απαραίτητες εξηγήσεις.

Τοξότης Σήμερα ο ανταγωνισμός φτάνει στα ύψη, κι εσείς πρέπει να φανείτε αντάξιοι των περιστάσεων. Βάλτε τα δυνατά σας, Τοξότες, και μην κρατηθείτε πίσω, για να τονώσετε την πεσμένη αυτοπεποίθηση κάποιου άλλου. Λόγια που δεν εννοούνται θα ειπωθούν σήμερα, γι’ αυτό μη διανοηθείτε να πάρετε τοις μετρητοίς κάθε λέξη που ακούτε.

Αιγόκερως Ο ερωτισμός στην ατμόσφαιρα είναι διάχυτος και το αντιλαμβάνεστε ήδη από τις πρώτες πρωινές ώρες. Φλερτάρετε ελεύθερα, Αιγόκεροι, αλλά μην προβείτε σε κινήσεις που δύσκολα αναστρέφονται. Μια επαγγελματική ευθύνη σας χτυπάει την πόρτα ξανά μετά από πολύ καιρό, και καλά θα κάνετε να ανταποκριθείτε με προθυμία. Αυτή τη φορά η ευκαιρία σας για ανέλιξη είναι μεγάλη.

Υδροχόος Ο Άρης σας φέρνει ένα κάρο προβλήματα σήμερα, αλλά κανένα από αυτά δεν είναι δυσανάλογο των δυνατοτήτων σας. Αναλάβετε αυτή την πρόκληση χωρίς δισταγμό, γιατί οι πιθανότητες είναι υπέρ σας. Σταματήστε να κυνηγάτε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο και θα δείτε ότι η αδιαφορία σας θα είναι εκείνη που θα το φέρει τελικά κοντά σας.

Ιχθύς Η πνευματική σας διαύγεια σήμερα είναι πρωτόγνωρη, γεγονός που σημαίνει ότι είναι η κατάλληλη στιγμή να πάρετε δύσκολες αποφάσεις και, γιατί όχι, να αρχίσετε κιόλας να τις εφαρμόζετε. Εμπιστευτείτε τον Υδροχόο που θα μπει στη ζωή σας απότομα, όσο κι αν προσπαθούν οι γύρω σας να σας προκαλέσουν αμφιβολίες για τις προθέσεις του.

Πηγή: www.lifo.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα