Διαβάστε τα ζώδια της Πέμπτης

Κριός Διαχειριστείτε με διακριτικότητα τις εντάσεις που θα ξεσπάσουν σήμερα στο σπίτι. Το τελευταίο πράγμα που θέλετε, είναι να ρίξετε κι άλλο λάδι στη φωτιά. Ήρθε η ώρα να αποδείξετε σε μερικούς ότι η αντικειμενικότητά σας δεν επηρεάζεται από τα συναισθήματά σας. Μην προτρέξετε σε ό, τι αφορά τα ερωτικά σας. Υπάρχει χρόνος για όλα.

Ταύρος Ερμηνεύστε προσεκτικά τα όνειρά σας, σήμερα. Το υποσυνείδητό σας προσπαθεί να σας στείλει συγκεκριμένα μηνύματα, και τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να τα λάβετε και να τα αξιοποιήσετε. Αποβάλετε ό, τι σας προκαλεί πίεση και δυσφορία. Η Αφροδίτη βελτιώνει

τις ερωτικές σας προοπτικές, κάνοντάς σας να δείτε με άλλο μάτι κάτι που προηγουμένως σας ξένιζε.

Δίδυμος Οργανωθείτε καλύτερα και ξεφορτωθείτε ό, τι κρίνετε πως σας διασπά την προσοχή, Δίδυμοι. Είναι πολύ σημαντικό να αφοσιωθείτε στην δουλειά σας και να επενδύσετε στον δικό σας κόπο, και όχι κάποιου άλλου. Άνοδος στα οικονομικά σας. Επιτέλους, έχετε το ελεύθερο να κάνετε ορισμένες κινήσεις, που μέχρι πριν λίγο φάνταζαν απαγορευμένες.

Καρκίνος Ο Δίας σας βοηθάει να δείτε επιτέλους καθαρά μια υπόθεση που συνηθίζατε να αντιμετωπίζετε με υπερβολικό συναισθηματισμό. Μην εκπλαγείτε αν διαπιστώσετε πως τελικά μια σχέση σας δεν ήταν απολύτως ισότιμη και δίκαιη. Δώστε περισσότερη σημασία στα δήθεν τυχαία σημάδια, γιατί μπορεί να αποδειχθούν χρήσιμα. Η ώθηση που αναζητούσατε, θα σας δοθεί άμεσα.

Λέων Δεν είναι κακό να ονειρεύεστε, Λέοντες, αρκεί να καταφέρνετε κάθε φορά να επιστρέφετε στην πραγματικότητα. Μια επαγγελματική πρόκληση σας κλείνει το μάτι τώρα, και καλό θα είναι να χρησιμοποιήσετε την έμπνευσή σας για να την αξιοποιήσετε πλήρως. Ένα ερωτικό δίλημμα αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζετε το θέμα «σχέση και δέσμευσή».

Παρθένος Το χαρτί της αδιαφορίας το παίξατε και πριν, αλλά δεν απέδωσε καρπούς. Μήπως ήρθε η ώρα να μιλήσετε με ειλικρίνεια και να αναλάβετε το αντίστοιχο ρίσκο ; Κερδισμένοι θα βγείτε μακροπρόθεσμα, είτε πετύχετε το στόχο σας, είτε όχι. Ο Κρόνος ευνοεί τις επανασυνδέσεις, αλλά δε συγχωρεί τα λάθη αμνησίας. Αποφύγετε τις επιπολαιότητες.

Ζυγός Επαναπροσδιορίστε τις σχέσεις σας με συναδέλφους και γενικότερα, ανθρώπους που αναγκάζεστε να συναναστρέφεστε για τον ένα ή για τον άλλο λόγο. Μια νέα οπτική θα σας βοηθήσει να περιορίσετε το θυμό και να αυξήσετε τις πιθανότητες υγιούς συνύπαρξης. Είστε σίγουροι πως περάσατε το σωστό μήνυμα στο άτομο που σας ενδιαφέρει ερωτικά ; Δοκιμάστε ξανά.

Σκορπιός Η ενέργειά σας δεν βρίσκεται στα ύψη, αλλά αυτό δε σημαίνει πως είστε ανήμποροι να αναλάβετε δράση. Μη ζητάτε τη βοήθεια ατόμων που δεν έχουν αποδείξει την αξία τους. Πέστε με τα μούτρα στον έρωτα, κι ας κάνετε λάθος. Η Αφροδίτη γαληνεύει τις σχέσεις σας με ένα πρόσωπο της οικογένειας, μετά από έναν μεγάλο καυγά.

Τοξότης Σε ό, τι αφορά τις σχέσεις σας (φιλικές ή ερωτικές), τα πράγματα είναι αρκετά μπερδεμένα σήμερα. Μη ζητήσετε ξεκάθαρες απαντήσεις, γιατί αποκλείεται να τις λάβετε. Αρκεστείτε στα δεδομένα σας, και κάντε υπομονή, μέχρι τα πράγματα να εξελιχθούν μόνα τους. Στάσιμα τα επαγγελματικά σας. Οι Ιχθείς σας προκαλούν συνεχώς να παρεκτραπείτε, αλλά έχετε τη δύναμη να αντισταθείτε.

Αιγόκερως Δεν μπορείτε να κάνετε κάτι για να εξαφανίσετε την καχυποψία και τους ενδοιασμούς ενός προσώπου, που αρνείται να σας δει όπως εσείς θα θέλατε. Ο κόσμος δεν ωριμάζει με το ζόρι, Αιγόκεροι, και ήρθε η ώρα να το αποδεχτείτε. Οι εντάσεις στο σπίτι και στη δουλειά μπορούν να φανούν αρκετά χρήσιμες τώρα.

Υδροχόος Υπάρχει περιθώριο να πιέσετε περισσότερο μια κατάσταση, και ίσως πρέπει να το δοκιμάσετε. Ναι, έρωτας δεν γεννιέται αν δεν τον αισθάνονται και οι δυο, αλλά λίγη παραπάνω ώθηση δεν έβλαψε ποτέ κανέναν. Αποφύγετε τις κραυγαλέες προσεγγίσεις, σε όλες σας τις σχέσεις. Όσο πιο διακριτικά ενεργείτε, τόσο το καλύτερο.

Ιχθύς Η επικοινωνία σας βρίσκεται στα ύψη σήμερα, χάρη στην ευνοϊκή επίδραση του Δία. Εκμεταλλευτείτε την συγκυρία, μπαλώνοντας κάποιες συναισθηματικές τρύπες που δημιουργήθηκαν πρόσφατα κυρίως στο πεδίο των ερωτικών σχέσεών σας. Θετική η πορεία των οικονομικών σας- μην το παρακάνετε όμως με τις αγορές. Αποφύγετε την επαφή με ανθρώπους που σας γεννούν αχρείαστες ανάγκες.

Πηγή: www.lifo.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα