Διαβάστε τα ζώδια της Τετάρτης 27 Ιουνίου

Κριός

Ίσως χρειαστεί να διακόψετε προσωρινά τις επαφές σας με κάποια άτομα, για να συγκεντρωθείτε στον βασικό σας στόχο. Δεν φταίτε εσείς αν αυτά αποσπούν την προσοχή σας τις πιο κρίσιμες στιγμές.

Αρκετό χρόνο σπαταλήσατε σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο- καιρός να ψάξετε τον έρωτα κάπου αλλού. Κάτι μου λέει πάντως πως βρίσκεται πιο κοντά απ’ ό, τι νομίζετε.

Ταύρος

Είναι φυσιολογικό να αισθάνεστε κάποια αβεβαιότητα,

κυρίως λόγο της επίδρασης της Σελήνης, αλλά δεν πρέπει να αμφιβάλετε για πράγματα που έχουν παγιωθεί στη ζωή σας εδώ και χρόνια. Υπάρχει λόγος που κάποιες σχέσεις είναι αναλλοίωτες στον χρόνο.

Ένα οικονομικό πρόβλημα ίσως προκαλέσει εντάσεις ανάμεσα σε σας και κάποιο φιλικό πρόσωπο.

Δίδυμος

Το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε τώρα στη σχέση σας ζυμώνεται εδώ και πολύ καιρό αλλά κάποιοι σας έριχναν στάχτη στα μάτια. Κάντε ό, τι μπορείτε αλλά πρωτίστως απαλλαγείτε από αυλικούς και καλοθελητές.

Σε πολύ καλή τροχιά τα επαγγελματικά- οι προσπάθειές σας ρίζωσαν και δύσκολα θα καταφέρει κανείς να σας μετακινήσει από τη θέση σας.

Καρκίνος

Ο Ήλιος σας στέλνει την έμπνευση που χρειάζεστε και αυτό είναι ιδιαίτερα θετικό τόσο για τα επαγγελματικά όσο και για τα καλλιτεχνικά πλάνα σας.

Καταφέρνετε επιτέλους να φέρετε με τρόπο ορισμένα σας αιτήματα στο άτομο που σας ενδιαφέρει και η διπλωματία αποδίδει πάντα καρπούς. Φροντίστε όμως να μη χάσετε την ευθύτητα που σας διακρίνει στην πορεία.

Λέων

Μην αφήνετε τα χρήματα να μπαίνουν ανάμεσα σε σας και τους ανθρώπους που εκτιμάτε. Κάντε ό, τι μπορείτε ώστε ο παράγοντας κέρδος να είναι το λιγότερο υπολογίσιμο στοιχείο στις σχέσεις σας.

Κάποιος σας φέρεται σκληρά, αλλά η αλήθεια είναι πως σας σκέφτεται με γλυκό τρόπο. Δίνει κι αυτός τις μάχες του, μην τον παρεξηγείτε.

Παρθένος

Η Αφροδίτη βλέπει με καλό μάτι τα ερωτικά σας εγχειρήματα και σας παροτρύνει να ρισκάρετε. Προσέξτε όμως να μην προδώσετε στο μεταξύ τον εαυτό σας (ή κάποιον που περιμένει μια απάντησή σας).

Κάντε μια υποχώρηση και κοιτάξτε να λύσετε τις διαφορές σας με αναίμακτο τρόπο. Είναι πολλοί εκείνοι που βασίζονται στην καλή σας διάθεση.

Ζυγός

Ο συμβιβασμός δεν είναι εύκολος, ειδικά όταν πρέπει να γίνει με άτομα που έχουν πολύ χειρότερο ιστορικό από εσάς. Ακόμα κι έτσι όμως, πρέπει να πιέσετε τον εαυτό σας προκειμένου να προχωρήσετε μπροστά χωρίς προβλήματα.

Κάποιος Σκορπιός φοβάται να σας πλησιάσει αλλά το θέλει πολύ. Μήπως να τον βοηθούσατε λίγο;

Σκορπιός

Οι δυνατοί σας δεσμοί βρίσκονται σήμερα στο επίκεντρο. Μη διστάσετε να αξιοποιήσετε τις μακροχρόνιες γνωριμίες σας, αρκεί ο σκοπός σας να μην είναι ύπουλος.

Ο Δίας δίνει πρόσφορο έδαφος στις σταράτες εξηγήσεις άρα δεν πρέπει ούτε καν να περάσει από το μυαλό σας ο υπόγειος τρόπος επίλυσης των διαφορών. Όλα στο φως λοιπόν.

Τοξότης

Η άποψή σας ενδεχομένως να πειράζει κάποιους, αλλά εσείς πρέπει να την εκφράζετε χωρίς ενδοιασμούς, ειδικά όταν αυτοί οι κάπ

Keywords
Τυχαία Θέματα