Διαβάστε τα ζώδια της Τρίτης

Κριός Θα είναι μάταιο να προσπαθήσετε να επιβληθείτε στους γύρω σας σήμερα, ακόμη κι αν οι θέσεις σας είναι απολύτως ορθές. Ο καθένας ακολουθεί τους ρυθμούς του, κι αυτό είναι κάτι που δεν μπορείτε να αλλάξετε. Μια αλλαγή στον τομέα των επαγγελματικών θα σας φέρει αρκετά βήματα πιο κοντά σε έναν μεγαλόπνοο στόχο.

Ταύρος Η υπομονή που κάνατε στα αισθηματικά σας, ανταμείβεται πλουσιοπάροχα τώρα. Ο τρόπος που σας βλέπει ένα πρόσωπο που σημαίνει πολλά για σας, αλλάζει άρδην, και από φιλικός γίνεται ολοένα και πιο

ερωτικός. Μην προδικάσετε, όμως, καμία κατάσταση. Ποντάρετε στα δυνατά σας χαρτιά και στις ιδιαίτερες ικανότητές σας. Ο ανταγωνισμός στη δουλειά δεν πρέπει να σας βρει απροετοίμαστους.

Δίδυμος Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στο ποιον εμπιστεύεστε αλλά και στο γιατί το κάνετε. Καιρός να αξιολογήσετε με αυστηρότητα όσους σας περιστοιχίζουν, αποδίδοντάς τους τα εύσημα ή τις κυρώσεις που τους πρέπουν. Η Αφροδίτη ελαφραίνει το κλίμα των ερωτικών σας, επιτρέποντάς σας να κάνετε μια μεγαλεπήβολη κίνηση χωρίς να φοβάστε μήπως παρεξηγηθείτε.

Καρκίνος Τα δεδομένα σε μια στενή διαπροσωπική σας σχέση αλλάζουν, κι εσείς πασχίζετε να βρείτε τη θέση σας στη νέα κατάσταση που διαμορφώνεται. Πάρτε το χρόνο σας, Καρκίνοι. Δεν είναι ανάγκη να βιαστείτε για να κατοχυρώσετε κάποιον ρόλο. Το παιχνίδι της ερωτικής διεκδίκησης γίνεται έντονο, αλλά αυτό δε σημαίνει πως είστε υποχρεωμένοι να το παίξετε με τους όρους των άλλων.

Λέων Η βιασύνη και η επιπολαιότητά σας απειλούν να δώσουν πρόωρο τέλος σε ένα ερωτικό ειδύλλιο που έχει όλα τα φόντα να διαρκέσει στο χρόνο και να σας προσφέρει πολλά, σε συναισθηματικό επίπεδο. Χαλαρώστε λιγάκι, Λέοντες. Πρόοδος σε ένα οικονομικό ζήτημα με μεγάλη σημασία. Μην αλλάξετε τη στρατηγική σας για κανένα λόγο.

Παρθένος Οι ευκαιρίες που σας δίνονται με έμμεσο τρόπο, δεν είναι λιγότερο σημαντικές απ’ όσες σας προσφέρονται ευθέως. Έχει έρθει η ώρα να ερευνήσετε με μεγαλύτερο ενδιαφέρον τις προθέσεις των ατόμων που σας ενδιαφέρουν. Μην κολλάτε τόσο στους τύπους. Ο Άρης δίνει ώθηση στα ερωτικά σας με έναν μάλλον ασυνήθιστο τρόπο.

Ζυγός Η μέρα σας επιφυλάσσει συγκρούσεις ανάμεσα στα ιδανικά σας, γεγονός που θα σας φέρει ενώπιον ενός αφόρητου διλήμματος. Δώστε προτεραιότητα σε ό, τι ή όποιον σας έχει περισσότερο ανάγκη. Προσοχή στις μετακινήσεις σας σήμερα, ειδικά αν σκοπεύετε να απομακρυνθείτε από το σπίτι σας ή από την περιοχή όπου κινείστε συνήθως.

Σκορπιός Αυτά που εσείς θεωρείτε δεδομένα, δεν είναι απαραίτητα γνωστά ή κατανοητά από τους άλλους. Ξεκαθαρίστε τα συναισθήματα και τη γενικότερη στάση σας απέναντι στα πρόσωπα που σας ενδιαφέρουν και μην αναβάλετε άλλο μερικές κουβέντες που θα ‘πρεπε να ΄χουν γίνει από καιρό. Η σχέση σας με έναν συγγενή περνάει από σαράντα κύματα τώρα. Κάντε υπομονή.

Τοξότης Διευθετήστε τώρα τα επικοινωνιακά προβλήματα που ανέκυψαν στο πλαίσιο της σχέσης σας, γιατί, αν αφήσετε την κατάσταση να διαιωνιστεί, το χάσμα που θα δημιουργηθεί, δεν θα είναι δυνατόν να γεφυρωθεί εύκολα. Εμπιστευτείτε τους Υδροχόους, όσο ακραία κι αν είναι αυτά που σας προτείνουν. Το σίγουρο είναι πως ξέρουν τι σας λένε.

Αιγόκερως Η επιρροή του Ερμή φέρνει πολλές δυσάρεστες καταστάσεις από το παρελθόν στο προσκήνιο, καλώντας σας να τις αντιμετωπίσετε εκ νέου, ακόμη κι αν δεν αισθάνεστε έτοιμοι να αναμετρηθείτε μαζί τους. Βασιστείτε στο ένστικτό σας. Ηρεμία στα οικογενειακά και τα επαγγελματικά σας. Μην αλλάξετε μια χρόνια συνήθεια, αν δεν είστε σίγουροι ότι θα ωφεληθείτε.

Υδροχόος Μια ερωτική ήττα δεν φέρνει πια και το τέλος του κόσμου, Υδροχόοι. Ανασκουμπωθείτε και εξετάστε τι μπορείτε να κάνετε με τα τωρινά σας δεδομένα, και όχι τι θα μπορούσατε να είχατε κάνει, αν τα πράγματα ήταν διαφορετικά. Έχετε πίστη στις υποσχέσεις ενός στενού φίλου. Αυτή τη φορά, εννοεί αυτά που σας λέει.

Ιχθύς Είστε σίγουροι πως σας συμφέρει να γυρίσετε σε μια σχέση που από πρακτικής άποψης δεν σας βόλεψε ποτέ; Ζυγίστε τα συναισθηματικά και τα κυριολεκτικά οφέλη και πάρτε μια απόφαση που θα σας ικανοποιήσει μακροπρόθεσμα. Άνοδος στα επαγγελματικά σας. Οι τολμηρές σας κινήσεις επιτέλους αποδίδουν καρπούς, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι μπορείτε τώρα να εφησυχάσετε.

Πηγή: www.lifo.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα