Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις της Πέμπτης

Κριός Μία ξαφνική αναποδιά στο εργασιακό περιβάλλον σας πάει μερικά βήματα πίσω, αλλά δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείτε. Εστιάστε σε όσα μπορείτε να κάνετε και όχι σ’ αυτά που θα θέλατε. Δώστε έμφαση στις σχέσεις σας με Ζυγούς και Τοξότες. Μπορεί να σας βάζουν πολλές δοκιμασίες, αλλά θέλουν σε γενικές γραμμές το καλό σας.

Διαβάστε τα ζώδια της ημέρας και μάθετε όλα όσα σας αφορούν

Ταύρος Αφήστε τα υπονοούμενα και περάστε κατευθείαν στο ψητό. Τα ερωτικά σας βρίσκονται σε κρίσιμη καμπή σήμερα,

επομένως δεν υπάρχει χρόνος για αναβολές και καθυστερήσεις οποιουδήποτε τύπου. Ηρεμία στα οικογενειακά. Μια αποκάλυψη έρχεται να βάλει τα πράγματα επιτέλους στη θέση τους, γεγονός που θα σας δώσει τον χώρο και τον χρόνο που χρειάζεστε για να αναπνεύσετε.

Δίδυμος Σήμερα δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να ανεχτείτε υποδείξεις και οδηγίες από αναρμόδια άτομα. Πάρτε τις υποθέσεις που σας αφορούν στα χέρια σας και ακολουθήστε το ένστικτό σας απαρέγκλιτα. Ανοδική η πορεία των οικονομικών σας, γεγονός που αναπτερώνει βαθμιαία και το πεσμένο σας ηθικό. Διοχετεύστε την ενέργειά σας στα επαγγελματικά.

Καρκίνος Μην ενδώσετε στις πιέσεις και στους ψυχολογικούς εκβιασμούς κανενός, ακόμη κι αν πρόκειται για κάποιο άτομο που σας ασκεί ερωτική έλξη. Καλό είναι ό, τι πετύχετε, να το πετύχετε με δικούς σας όρους. Ο Κρόνος δίνει ώθηση στα επαγγελματικά σας, βοηθώντας σας να ξεπεράσετε τη στασιμότητα των προηγούμενων ημερών.

Λέων Μη δώσετε υπερβολική σημασία σε καυγάδες και εντάσεις της στιγμής. Στην πραγματικότητα, η αξία τους είναι ελάχιστη. Ποντάρετε στην ιδιαίτερη χημεία σας με άτομα που γνωρίζετε πολύ καιρό. Σε καλή φάση τα αισθηματικά σας. Μία νέα γνωριμία θα σας βάλει στο σωστό μονοπάτι και θα αφυπνίσει όλη σας τη δημιουργικότητα.

Παρθένος Δεν είναι τώρα η κατάλληλη στιγμή για πειραματισμούς και επιπολαιότητες. Μείνετε πιστοί στις απόψεις που έχετε ήδη σχηματίσει και στα κεκτημένα κάθε είδους, και αφήστε τις παράτολμες διεκδικήσεις για αργότερα. Το παρελθόν σας χτυπάει την πόρτα με έναν εντελώς απρόβλεπτο τρόπο σήμερα. Μη βιαστείτε να βάλετε ξανά στη ζωή σας ένα πρόσωπο που βγήκε από αυτήν χωρίς προειδοποίηση.

Ζυγός Σήμερα θα χρειαστεί να προσπαθήσετε πολύ για να στείλετε το κατάλληλο μήνυμα στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά. Η σύγχυση που προκαλεί ο Ερμής δεν θα σας βοηθήσει να ξεκαθαρίσετε τα αισθήματα και τις προθέσεις σας. Ησυχία στα επαγγελματικά. Μην ανασύρετε μια παλιά κόντρα, αν δεν υπάρχει πολύ σημαντικός λόγος.

Σκορπιός Μην περιμένετε το ιδανικό σημάδι για να κάνετε μία αποφασιστική κίνηση στον τομέα των ερωτικών, γιατί δεν είναι καθόλου σίγουρο αν αυτό θα έρθει ποτέ. Ρισκάρετε και θα βγείτε κερδισμένοι. Πρόοδος σε ένα γραφειοκρατικό/τεχνικό ζήτημα που είχε κολλήσει σε πολύ πρώιμο στάδιο. Μην χάνετε χρόνο – σας περιμένουν σημαντικότερα πράγματα.

Τοξότης Η σημερινή μέρα ενδείκνυται για να αναλάβετε μία νέα ευθύνη, κυρίως στο επίπεδο των επαγγελματικών. Μην υποτιμάτε τις ικανότητές σας – μπορείτε να φέρετε εις πέρας πολύ περισσότερα απ’ ό, τι νομίζετε. Προσοχή στις συναλλαγές σας με Αιγόκερους, όποιου είδους κι αν είναι. Έχουν τον τρόπο τους να σας τουμπάρουν πολύ άνετα.

Αιγόκερως Περίεργες οι εξελίξεις των επαγγελματικών σας, γι’ αυτό καλύτερα να κάνετε λίγη υπομονή προτού δράσετε. Ακούστε τις συμβουλές των πολύ κοντινών σας φίλων, ειδικά των Κριών. Η επιτυχία των ερωτικών σας εξαρτάται απ’ το σωστό timing. Εκφραστείτε με τον τρόπο που έχετε ανάγκη, αλλά φροντίστε αυτό να γίνει όταν οι άλλοι θέλουν να σας ακούσουν. Ούτε πριν ούτε μετά.

Υδροχόος Η Αφροδίτη δημιουργεί ατμόσφαιρα ζήλιας και ανταγωνισμού στα ερωτικά, ειδικά για όσους από εσάς βρίσκονται σε σχέση. Υπερασπιστείτε το συμφέρον σας, αλλά κάντε ό, τι μπορείτε για να μη φανείτε απελπισμένοι. Σταθερά τα επαγγελματικά σας, χωρίς αυτό να σημαίνει πως θα λείψουν οι μικρές εκπλήξεις. Οι σχέσεις σας αποκαθίστανται με ένα σημαντικό πρόσωπο.

Ιχθύς Προσοχή στα λόγια που λέγονται με ευκολία και χωρίς ιδιαίτερες εγγυήσεις. Μην αφήσετε τον συναισθηματισμό σας να σας παρασύρει σε μονοπάτια που θα μετανιώσετε. Οι Καρκίνοι και οι Παρθένοι σας ασκούν έντονη σεξουαλική έλξη, που δεν είναι σίγουρο αν μπορείτε να διαχειριστείτε ψύχραιμα. Βάλτε το πρακτικό συμφέρον πάνω από τις σωματικές ορμές.

Πηγή: www.lifo.gr

The post Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις της Πέμπτης appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα