Διευκρινήσεις έδωσε ο Λαφαζάνης

Επιχειρώντας να δώσει διευκρινήσεις για την πρωινή του δήλωση, κατά την οποία ανέφερε για το κόμμα του, ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, «Δεν είμαστε έτοιμοι να κυβερνήσουμε», ο βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Παναγιώτης Λαφαζάνης, συμπλήρωσε, μιλώντας στον RealFM, ότι «είναι σαφές ότι ο ΣΥΡΙΖΑ

μπορεί να κυβερνήσει και να κυβερνήσει θετικά ανοίγοντας νέους ορίζοντες για τη χώρα. Είπα ότι είμαστε ένα κόμμα που ξεκίνησε από το 4% και πήγε στο 27%. Είμαστε στα πρόθυρα να κυβερνήσουμε τη χώρα μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα».

«Αν όμως έλεγα ότι είμαστε έτοιμοι να δώσουμε λύση σε όλα και απαντήσεις στα πάντα είναι υποκρισία», πρόσθεσε ο κ. Λαφαζάνης, αναφορικά με την προηγούμενή του δήλωση, η οποία αναμφίβολα προκάλεσε έντονες αντιδράσεις στο εσωτερικό του κόμματός του.

«Έχουμε κάνει όμως μεγάλη προσπάθεια και προετοιμασία», κατέληξε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, τονίζοντας επιπλέον, ότι το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ θα μπορούσε να αποτελέσει την «αφετηρία μίας κυβερνητικής πολιτική η οποία σιγά-σιγά θα αρχίσει να αποδίδει».

Διαβάστε στο “Π” για την προηγούμενη δήλωση του Π.Λαφαζάνη : Ο Λαφαζάνης «αδειάζει» τον… ΣΥΡΙΖΑTweet

Keywords
Τυχαία Θέματα