Διέγραψε τον Λιακόπουλο ο Μαραβέλιας

Αντιδρώντας άμεσα και δείχνοντας μηδενική ανοχή, μετά και τις τελευταίες εξελίξεις, σχετικά με τον χρηματισμό του Αντιδημάρχου Οικονομικών, Μάριου Λιακόπουλου, ανακοινώθηκε από τον Δήμαρχο Χαϊδαρίου, Δημήτρη Μαραβέλια, η παύση του Αντιδημάρχου από τα καθήκοντα του Αντιδημάρχου Οικονομικών, καθώς και η αναστολή της ιδιότητας μέλους του Συνδυασμού «ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΧΑΪΔΑΡΙ», «μέχρι την δικαστική διαλεύκανση της υπόθεσης» σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του ίδιου του Δημάρχου.
«Η απόλυτη διαφάνεια στην Διοίκηση του Δήμου μας είναι αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα για την Δημοτική Αρχή και για εμένα

προσωπικά, μπροστά στην οποία φιλικές και πολιτικές σχέσεις μπαίνουν στην άκρη» συμπλήρωσε η ανακοίνωση του Δημάρχου Χαϊδαρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Δήμαρχος Χαϊδαρίου, Δημήτρης Μαραβέλιας, με το άκουσμα της είδησης εξεπλάγη από όσα βγήκαν στην επιφάνεια για τον στενό συνεργάτη του.
Από την πρώτη στιγμή θέλησε την παύση του Αντιδημάρχου και την διαγραφή του από τον Συνδυασμό «ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΧΑΪΔΑΡΙ», παρά τις αντίθετες απόψεις, που του ζητούσαν να περιμένει τις εξελίξεις και να δει με μεγαλύτερη ψυχραιμία το θέμα. Ωστόσο μπροστά στον θόρυβο που δημιουργήθηκε ο δήμαρχος επέλεξε την άμεση αντίδραση.

Keywords
Τυχαία Θέματα