Δίνει ένα εκατομμύριο λίρες για τον «γκουρού» της επικοινωνίας ο Κάμερον

Για να εξασφαλίσει για δεύτερη φορά την θητεία του ο Βρετανός Πρωθυπουργός, Ντέιβιντ Κάμερον προσφέρει ένα εκατομμύριο λίρες στον «γκουρού» της επικοινωνίας προκειμένου να ενισχύσει το προφίλ του.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της Daily Mail, ο Αυστραλός επικοινωνιολόγος, Λίντον Κρόσμπι έχει πέσει με τα μούτρα στην δουλειά έτσι ώστε ο Κάμερον να ανανεώσει την θητεία του για το 2015.

Οι σχέσεις των δύο ανδρών έχουν αλλάξει από την στιγμή που ο Βρετανός Πρωθυπουργός του υποσχέθηκε

ότι θα διπλασιαστεί ο μισθός του, αρκεί να αναλάβει την προεκλογική του εκστρατεία και να τον κατευθύνει για τους υπόλοιπους 18 μήνες μέχρι την διεξαγωγή των εκλογών.

Ο βρετανικός Τύπος υπογραμμίζει ότι η επιλογή του συγκεκριμένου ατόμου δεν είναι τυχαία καθώς πέρα από το ότι ο Κρόσμπι κάνει «θαύματα» στον τομέα της πολιτικής επικοινωνίας, όσοι τον γνωρίζουν καλά τον αποκαλούν «σκυλί του πολέμου», διότι ένα από τα χαρακτηριστικά του είναι η «σιδηρά πυγμή» στις απόψεις του.

Για τον Ντέιβιντ Κάμερον πρώτος στόχος είναι η οικονομική ανάκαμψη της πατρίδας του, ενώ έχει δεσμευτεί ότι θα θέσει δημοψήφισμα για την παραμονή ή όχι στην Ε.Ε.

The post Δίνει ένα εκατομμύριο λίρες για τον «γκουρού» της επικοινωνίας ο Κάμερον appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα