Δολοφονήθηκε ο “παπαράτσι” των διασήμων

Ένα σκιερό πέπλο μυστηρίου επισκιάζει την υπόθεση δολοφονίας του Ιταλού μεγαλο-παπαράτσι Ντανιέλε Λο Πρέστι, το πτώμα του οποίου βρέθηκε σήμερα το πρωί σε όχθη ποταμού, στην περιοχή Τεστάτσιο, νοτιοδυτικά της Ρώμης με μια σφαίρα στο κεφάλι. Φήμες λένε πως πρόκειται για συμβόλαιο θανάτου και πιθανότατα να ευθύνεται κάποιο “θύμα” του πασίγνωστου παπαράτσι το οποίο θα “συνελήφθη” από το φωτογραφικό του φακό σε στιγμιότυπο που δε θα ήθελε να δει το φως της δημοσιότητας.

Να σημειώσουμε μάλιστα, πως πριν

από τη δολοφονία του Λο Πρέστι είχαν προηγηθεί κι άλλες απόπειρες δολοφονίας του ισχυρού άντρα, με αποκορύφωμα την ανατίναξη του αυτοκινήτου του, πριν από 5 χρόνια. Ορισμένες αμερικανικές ιστοσελίδες εδώ και λίγες ώρες εμπλέκουν στην περίεργη υπόθεση και την διάσημη ηθοποιό, Αντζελίνα Τζολί, αναφέροντας ότι ο Λο Πρέστι φέρεται πως είχε φωτογραφίσει τον σύντροφό της, Μπραντ Πιτ, στη Μάλτα μαζί με μία άλλη γυναίκα!

Από τον φακό του διάσημου παπαράτσι δεν είχαν γλιτώσει μεγάλες προσωπικότητες της διεθνούς showbiz όπως η Ριάνα, η Μπιγιονσέ και η Σαρλίζ Θερόν.

Keywords
Τυχαία Θέματα