Δώστε το όνομα του λωποδύτη με τη λίστα Λαγκάρντ!

Του ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ

Αίσχος-αίσχος!

Δυο υπάλληλοι που τα «έτρωγαν» από το Δήμο Παγγαίου δολοφόνησαν τον Δήμαρχο και πατέρα δυο μικρών παιδιών γιατί τους έψαχνε και θα έβρισκε οικονομικές ατασθαλίες.

Και αφού ο ένας έφαγε ισόβια και ο άλλος 17 χρόνια πέτυχαν να τους δίδεται ο μισθός μέχρι να ξαναδικαστούν στο Εφετείο με αιτιολογία ότι «έχουν παιδιά και αυτά έχουν οικονομικό πρόβλημα αφού οι πατεράδες είναι στη φυλακή».

Το πέτυχαν και έγιναν μέγα θέμα και το σχολιάζουν όλοι.

«Αυτή η υπόθεση είναι τρελή και δείχνει το χάλι που βρίσκεται το Δημόσιο» ήταν και το

συμπέρασμα των Πρετεντέρη και Τσίμα στο ΜΕΓΚΑ πριν από λίγο.

Έδειχναν και οι δυο να έχουν βγει από τα ρούχα τους. Αλήθεια αν δεν ήταν έτσι το Ελληνικό Δημόσιο θα μοίραζε έτσι τα Δημόσια Έργα και οι Υπουργοί θα είχαν μαζί με δημοσιογράφους τόσο διαπλεκόμενες σχέσεις με αυτά τα συμφέροντα;

Αν δεν ήταν έτσι το Δημόσιο θα έδινε ποτέ στο Μέγαρο Μουσικής 200 εκατομμύρια ευρώ σε χώρα υπό κατάρρευση;

Προς τιμήν του όμως το ΜΕΓΚΑ παρουσίασε ως μέγα σκάνδαλο την προσπάθεια να περάσει τροπολογία που θα έριχνε στα… βαμβάκια όσους είναι στη λίστα Λαγκάρντ και εκεί είναι και οι μεγαλομέτοχοι του ΜΕΓΚΑ.

Εμείς όμως να επιμείνουμε; Ποιος ονομαστικά είναι ο συντάκτης αυτής της τροπολογίας στο Υπουργείο Οικονομικών;

Πράγματι είναι μέγα σκάνδαλο και το Δημόσιο θα χάσει από αυτά τα κόλπα με τις λίστες μεγαλοκαταθετών στο εξωτερικό τεράστια ποσά, μπροστά στα οποία τα χρήματα που χάνει από το μισθό που καταβάλλεται στους δυο κατάδικους είναι απειροελάχιστα.

Να επιμείνουμε να μάθουμε ποιος είναι ο συντάκτης της τροπολογίας. Αυτός είναι ΜΕΓΑΣ ΛΩΠΟΔΥΤΗΣ. Πώς λοιπόν θα μένει στο Υπουργείο Οικονομικών;

Keywords
Τυχαία Θέματα