“Είμαστε όλοι Έλληνες…”

Συνέντευξη παραχώρησε ο πρώην πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας, Ρομάνο Πρόντι, στην Web TV του Αθηναϊκού –Μακεδονικού πρακτορείου και  στον απεσταλμένο της διαδικτυακής τηλεόρασης του ΑΜΠΕ στις Βρυξέλλες, Γιώργο Κουβαρά.
“Η Ελλάδα έχει αποδείξει ότι κατάλαβε τη δραματική διάσταση της υπόθεσης. Εγώ πίστευα ότι οι Έλληνες θα πήγαιναν περισσότερο

προς τα άκρα, δεδομένης της κατάστασης. Παρόλα αυτά θα πρέπει να τους ακούσουμε. Χρειάζεται διαπραγμάτευση, να μπούμε στην ουσία των προβλημάτων, άρα είναι σαφές ότι δεν θα ήθελα να χρησιμοποιήσω την λέξη επαναδιαπραγμάτευση, αλλά δεν μπορεί να συνεχιστεί έτσι η κατάσταση, δήλωσε σχετικά με την επαναδιαπραγμάτευση του μνημονίου.
Επίσης, πρόσθεσε: «Δεν πρέπει να επαναδιαπραγματευθεί μόνο η Ελλάδα, αλλά, όλοι μας και για την Ελλάδα…. Είμαστε όλοι Έλληνες», επισημαίνει ο κ.Πρόντι.
Ως προς  το τι μπορούν να περιμένουν οι Έλληνες ανέφερε: «Οι Έλληνες είναι πέρα από τα όρια της φτώχειας, και με αυτή την πολιτική, αν συνεχιστεί έτσι, όλη η Ευρώπη θα γίνει Ελλάδα».

-

Keywords
Τυχαία Θέματα