Έμιλυ Ντιντονάτο: Να ‘το το «τούμπανο», να ‘το!

Σας παρουσιάζουμε την… αρχάγγελο της Victoria, Emily Didonato! Το μοντέλο με καταγωγή από τις ΗΠΑ, είναι βγαλμένο από τα όνειρά μας, ή μάλλον από τις… ονειρώξεις! Με αναλογίες που ζαλίζουν (86-64-89), μάτια που λαμπυρίζουν και πόδια που… φοβίζουν, η 22χρονη καλλονή είναι ένα από τα πιο hot ονόματα στον χώρο της μόδας!

Αποτέλεσε τη «μούσα» για πολλές κολεξιόν, τεράστιων ονομάτων στον χώρο της μόδας, όπως της Guess, της Ralph Lauren και της Armani και από το 2009 αποτελεί ένα από τα πιο όμορφα και πολλά υποσχόμενα μοντέλα της Victoria’s Secret, η οποία Victoria, δε λέει να μας πει το… μυστικό της για το πού «ψαρεύει» τέτοιους «αγγέλους»!

Και μόνο το ότι υπάρχει και κατορθώνει να ξεχωρίζει και να μην… καταπλακώνεται από τη συσσωρευμένη ομορφιά και τον ανταγωνισμό που υπάρχει ανάμεσα στις «αγγέλους» της Victoria είναι από μόνο του παράσημο! Και πώς να μην είναι όταν η Έμιλυ έχει απέναντί της την Adriana Lima, τη Miranda Kerr, την Kate Upton, την Gisele, την Alessandra Ambrossio, τη Heidi Klum και την Candice Swanepoel;

Παρόλαυτα, η σαγηνευτική Έμιλυ, δε δείχνει να πτωείται και συνεχίζει ακάθεκτη να εντυπωσιάζει, ενώ το μέλλον και ο χώρος της μόδας υποκλίνεται στην ομορφιά της… Κι εμείς μαζί!

Keywords
Αναζητήσεις
εμιλυ ντιντονατο
Τυχαία Θέματα