Κοκκίνου: Ο Γιώργος εξαφάνισε τις ανασφάλειές μου! Εκεί που πρέπει, είναι σοβαρός…

Η Έλλη μιλώντας για όλα όσα έχει περάσει στο πλευρό του γνωστού μπασκετμπολίστα είπε χαρακτηριστικά:

«Δίπλα στον Γιώργο οι περισσότερες ανασφάλειές μου έχουν εξαφανιστεί. Έχει έναν απίστευτο τρόπο να το κάνει αυτό. Ο Γιώργος εκεί που πρέπει είναι πολύ σοβαρός. Δεν νομίζω ότι είναι πολλοί οι άντρες που θα μπορούσαν να αντέξουν αυτά που εγώ έχω περάσει και να είναι δίπλα μου. Εννοώ με όλες τις ψυχολογικές μου διακυμάνσεις τα τελευταία χρόνια. Πέρασα πολύ δύσκολες στιγμές κι ο Γιώργος ήταν εκεί, βράχος. Ήξερε πότε έπρεπε να μου δώσει χώρο και χρόνο και γνωρίζει

ότι προτεραιότητά μου στη ζωή είναι το παιδί μου. Πολλοί λίγοι άντρες το έχουν αυτό και πόσο μάλλον σε αυτή την ηλικία. Στάθηκε στο πλευρό μου με άψογο τρόπο. Και όταν χρειάζεται, έχει απίστευτο χιούμορ«.

Η Έλλη μιλώντας για όλα όσα έχει περάσει στο πλευρό του γνωστού μπασκετμπολίστα είπε χαρακτηριστικά:

«Δίπλα στον Γιώργο οι περισσότερες ανασφάλειές μου έχουν εξαφανιστεί. Έχει έναν απίστευτο τρόπο να το κάνει αυτό. Ο Γιώργος εκεί που πρέπει είναι πολύ σοβαρός. Δεν νομίζω ότι είναι πολλοί οι άντρες που θα μπορούσαν να αντέξουν αυτά που εγώ έχω περάσει και να είναι δίπλα μου. Εννοώ με όλες τις ψυχολογικές μου διακυμάνσεις τα τελευταία χρόνια. Πέρασα πολύ δύσκολες στιγμές κι ο Γιώργος ήταν εκεί, βράχος. Ήξερε πότε έπρεπε να μου δώσει χώρο και χρόνο και γνωρίζει ότι προτεραιότητά μου στη ζωή είναι το παιδί μου. Πολλοί λίγοι άντρες το έχουν αυτό και πόσο μάλλον σε αυτή την ηλικία. Στάθηκε στο πλευρό μου με άψογο τρόπο. Και όταν χρειάζεται, έχει απίστευτο χιούμορ«.

Πηγή: govastileto.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα