Επίθεση Γιώργου Παπαχρήστου στην Έλλη Στάη

Σφόδρα επικριτικός είναι ο Γιώργος Παπαχρήστος, από τη στήλη του «Στίγμα» στα ΝΕΑ, για την Έλλη Στάη, την οποία κατηγορεί ότι επέτρεψε στον Πάνο Καμμένο να τον εξυβρίζει στην τηλεοπτική εκπομπή της στη ΝΕΤ.

«Ενημερώθηκα», γράφει, «ότι ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων με εξύβρισε δημοσίως για πολλοστή

φορά από την εκπομπή της κυρίας Στάη στη ΝΕΤ, δεν προτίθεμαι, όμως, να του απαντήσω -μπορεί να λέει ό,τι θέλει, ο καθένας βγάζει τα συμπεράσματά του».

Και στον μεν Καμμένο μπορεί να μην απαντάει, για την παρουσιάστρια, όμως, γίνεται ιδιαίτερα καυστικός, γυρίζοντας το ρολόι 32 χρόνια πίσω. Στις παραμονές της εκλογικής νίκης του ΠΑΣΟΚ το 1981. Τότε που, όπως υποστηρίζει, εκείνη κατέβαλε «κοπιώδεις» προσπάθειες για να βγει στο γυαλί της κρατικής τηλεόρασης (δεν υπήρχε, άλλωστε, ιδιωτική έως το 1989).

«Θα ανέμενα» -σημειώνει- «από την τόσο ευαίσθητη περί τη δεοντολογία τηλεπαρουσιάστρια, της οποίας είχα παρακολουθήσει ήδη από τις παραμονές του ’81 τις … «κοπιώδεις» προσπάθειες «να βγει στο γυαλί» , να πράξει το αυτονόητο -να με προστατεύσει, αφού ήμουν απών. Δεν το έπραξε, επιβεβαιώνοντας για άλλη μια φορά πόσο δύσκολο πράγμα είναι να διαθέτεις μέση. Και αρχές»…

Βαριές κουβέντες…

Πηγή: Aixmi.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα