Έτοιμα για μπάλα τα…νεούδια της Εθνικής!

Σταφυλίδης, Περιστερίδης και Ταχτσίδης μίλησαν για την κλήση τους στην Εθνική μας ομάδα, τονίζοντας πως θέλουν να δικαιώσουν τον Φερνάντο Σάντος για την επιλογή του, κάνοντας την πρώτη τους προπόνηση με την Εθνική ομάδα ανδρών τη Δευτέρα, ενόψει του φιλικού με την Ιρλανδία στις 14/11.

Σταφυλίδης: “Διάθεση για ποδόσφαιρο”

“Μου δόθηκε η ευκαιρία από τον κ. Σάντος και τους συνεργάτες του να είμαι εδώ, θα προσπαθήσω να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για να τους δικαιώσω. Η δουλειά που γίνεται από την Εθνική είναι πολύ καλή.

Όταν αγωνίζεσαι με το εθνόσημο και σου δίνεται η ευκαιρία να

παίξεις στην Ανδρών, πρέπει να αρχίζεις πιο χαλαρά. Δεν μπορείς απευθείας να μπεις σε ένα επίσημο παιχνίδι”. Θα δείξουμε ό,τι δείχνουμε πάντα. Διάθεση για ποδόσφαιρο, πάθος και θα έρθει το θετικό αποτέλεσμα”.

Για την κλήση του στην Εθνική είπε: “Δεν πιστεύω πως υπάρχει παίκτης στον κόσμο ο οποίος δεν θέλει να παίξει στην Εθνική ομάδα της χώρας του” και πρόσθεσε: “Είναι πολύ καλό, πέρσι φτάσαμε στον τελικό οι Νέοι αλλά δεν τα καταφέραμε. Στα χαμηλότερα κλιμάκια υπάρχουν πολλοί καλοί ποδοσφαιριστές, γίνεται καλή δουλειά και πιστεύω πως θα προωθηθούν”.

Περιστερίδης: “Θα μαζέψω εμπειρίες”

Από την πλευρά του ο τερματοφύλακας του Πανιωνίου Κώστας Περιστερίδης τόνισε: “Έμεινα έκπληκτος όταν έλαβα το μήνυμα. Όταν όμως είσαι Έλληνας ποδοσφαιριστής και η ομάδα σου κάνει καλή πορεία, περιμένεις την κλήση στην Εθνική”.

Για τις πρώτες του εντυπώσεις: “Οι εντυπώσεις μου είναι πολύ καλές. Όλα τα παιδιά είναι εξαιρετικά, υπάρχει πολύ καλό κλίμα, περνάμε καλά στις προπονήσεις. Από εκεί και πέρα, υπάρχει ένα σημαντικό παιχνίδι μπροστά μας, παρότι φιλικό, καθώς όλα τα παιχνίδια της Εθνικής είναι πάντα σημαντικά. Πρέπει να το πάρουμε σοβαρά και να κερδίσουμε”.

Για τον προσωπικό του στόχο: “Ήρθα εδώ να με δει ο προπονητής και να με γνωρίσει. Είμαι ένας νέος τερματοφύλακας, πρέπει να μαζέψω εμπειρίες που θα με βοηθήσουν στην καριέρα μου. Το αν θα παίξω ή όχι, είναι σχετικό, είναι η πρώτη φορά που βρίσκομαι άλλωστε στην αποστολή της Εθνικής ανδρών. Το σίγουρο είναι πως θα μαζέψω εμπειρίες”.

Ταχτσίδης: “Θα είμαι έτοιμος αν μου δοθεί η ευκαιρία”

Τέλος ο μέσος της Ρόμα Παναγιώτης Ταχτσίδης ανέφερε: “Η κλήση ήρθε σε μια πολύ καλή στιγμή της καριέρας μου, ευχαριστώ τον κ. Σάντος για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε και την ευκαιρία που μου δίνει να αγωνιστώ στην Εθνική.

Αυτό που προσπαθώ να κάνω είναι να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό στις προπονήσεις και τους αγώνες, είμαι πάντα έτοιμος να βοηθήσω την Εθνική και όποτε μου ζητηθεί θα το κάνω. Θα είμαι έτοιμος αν μου δοθεί η ευκαιρία να παίξω με την Εθνική ομάδα και να βοηθήσω όπως μπορώ με όλες μου τις δυνάμεις”.

Για την πορεία της Εθνικής ανέφερε: “Παρακολουθώ την Εθνική. Πρέπει να προσέξουμε πάρα πολύ το δύσκολο παιχνίδι που ακολουθεί για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε για να πετύχουμε το στόχο μας. Το αυριανό παιχνίδι είναι ένα πολύ καλό τεστ για να δούμε τις δυνάμεις μας και

Keywords
Τυχαία Θέματα