«Έβαλα τα κλάματα όταν μου είπαν ότι έχω κάλους στις φωνητικές χορδές», δηλώνει η Θωμαή Απέργη» (Εικόνες)


Η ταλαντούχα Θωμαή Απέργη, μίλησε σε εβδομαδιαίο περιοδικό, για τις δύσκολες ώρες που πέρασε εξαιτίας του προβλήματος που αντιμετώπισε στις φωνητικές χορδές.

Η ίδια δήλωσε στο στο Εγώ Weekly, «Έβγαλα λόγω κόπωσης κάλους στις φωνητικές χορδές, οι οποίοι – ευτυχώς – με απόλυτη αφωνία και με τις οδηγίες του γιατρού μου εξαφανίστηκαν. Δεν ήταν πολύποδες, ήταν αυτό που ονομάζουμε μαλακοί κάλοι. Ο γιατρός μου είχε πει πως για να μην κάνουμε χειρουργική επέμβαση, έπρεπε να κάνω αφωνία. Τότε είχα μόλις ηχογραφήσει ένα νέο τραγούδι, είχα κάνει πρόβες για το show (Your face

sounds familiar), αλλά ένιωθα πολύ καλά. Κάτι όμως μέσα μου έλεγε να κάνω κάποιες εξετάσεις. Όταν ρώτησα το γιατρό μου αν ήταν όλα καλά, εκείνος σοβάρεψε και μου είπε τη διάγνωση. Αμέσως έβαλα τα κλάματα. Φοβήθηκα πως θα χάσω την φωνή μου (…) Η φωνή μου είναι το εργαλείο μου, χωρίς αυτή δεν είμαι τίποτε».

Επίσης αναφέρει για το αν αισθάνεται τόσο όμορφη όσο την βλέπουν οι υπόλοιποι «Δεν αισθάνομαι άσχημη, αλλά όταν είσαι ένα παχουλό παιδάκι όπως ήμουν παλιότερα εγώ, θέλεις κάποια χρόνια μέχρι να προσαρμοστείς στην τωρινή σου εικόνα».

Ακόμα η Θωμαή Απέργη μίλησε και την οικονομική επίπτωση που έχει από το γεγονός ότι επέλεξε ένα είδος μουσικής που δεν είναι τόσο δημοφιλές «Στην αρχή της συνεργασίας μας με την Panic Records είχα πει στον διευθύνοντα σύμβουλο, αλλά και στον εαυτό μου το είπα ότι μπορεί και να μην τα καταφέρουμε. Μπορεί να μην βγάλω χρήματα. Και όντως δεν βγάζω χρήματα, αλλά είμαι καλά οικονομικά σε σχέση πάντα με την κλίμα που επικρατεί στην Ελλάδα γενικότερα».

Keywords
Τυχαία Θέματα