«Φαρ Ουέστ» χθες στα Μετέωρα Θεσσαλονίκης – Άγριο πιστολίδι και συλλήψεις

Για απόπειρα ανθρωποκτονίας, συνέργεια σε ανθρωποκτονία με πρόθεση και οπλοκατοχή, συνελήφθησαν τρία άτομα, που χθες, απόγευμα Σαββάτου, στα Μετέωρα Θεσσαλονίκης, καταδίωξαν με ΙΧ αυτοκίνητο και επιτέθηκαν σε αλλοδαπό, ο οποίος δέχθηκε πυροβολισμούς και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Συγκεκριμένα, συνελήφθησαν τρία άτομα ηλικίας 24,23 και 27 ετών, δύο άνδρες και μία γυναίκα. Το απόγευμα του Σαββάτου, ο 24χρονος ημεδαπός

και ο 23χρονος αλλοδαπός, οι οποίοι επέβαιναν σε αυτοκίνητο ιδιοκτησίας της 27χρονης αλλοδαπής, εντόπισαν τον 34χρονο αλλοδαπό, εν διαστάσει σύζυγο της, να κινείται με μοτοσικλέτα.

Στη συνέχεια αφού τον ακολούθησαν, τη στιγμή που είχε σταματήσει, ο 24χρονος πυροβόλησε, με όπλο μέσα από το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και κατέβηκε από το όχημα, πυροβόλησε ξανά τον 34χρονο, με αποτέλεσμα το σοβαρό τραυματισμό του. Στη διάρκεια των πυροβολισμών, ο 23χρονος προσπαθούσε να διατηρήσει τον έλεγχο του αυτοκίνητου.

Μετά την επίθεση, οι δύο άνδρες τράπηκαν σε φυγή, αλλά στη συνέχεια συνελήφθησαν από άνδρες της Αστυνομίας. Οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Ο 34χρονος μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Keywords
Τυχαία Θέματα