Φτάνουν αύριο στον Άγιο Στέφανο οι σχολικοί φύλακες που έρχονται περπατώντας από την Θεσσαλονίκη

Αύριο 20 Οκτωβρίου φτάνουν στον Άγιο Στέφανο, μετά από 23 μέρες περπάτημα, οι σχολικοί φύλακες που ξεκίνησαν από τη Θεσσαλονίκη το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου πεζοπορία με κατεύθυνση την Αθήνα.

Με τον τρόπο αυτό θέλουν να ενώσουν τη φωνή των 2234 σχολικών φυλάκων με τη φωνή όλων των ανέργων της χώρας μας για να καταδικάσουν την αντιλαϊκή πολιτική και να απαιτήσουν καμιά απόλυση σε

ιδιωτικό και δημόσιο τομέα.

Μάλιστα, το ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΤΑ ΑΤΤΙΚΗΣ και τα σωματεία Σ.Δ.Κ.Υ Αττικής, Αγ. Αναργύρων – Καματερού, Πετρούπολης, Ελληνικού, Περάματος, Κορυδαλλού, Ελευσίνας – Ασπροπύργου – Μάνδρας οργανώνουν εκδήλωση αλληλεγγύης την Κυριακή 20 Οκτώβρη στις 19.00 το απόγευμα στον Αγ. Στέφανο στο κτίριο πρώην ΤΥΠΕΤ, στη λεωφόρο Μαραθώνος.

Οι διοργανωτές καλούν στην εκδήλωση όλους τους συναδέλφους τους των Δήμων της Αττικής, για να απαιτήσουν να μην γίνει καμία απόλυση και να μην τεθεί κανένας υπάλληλος σε διαθεσιμότητα.

The post Φτάνουν αύριο στον Άγιο Στέφανο οι σχολικοί φύλακες που έρχονται περπατώντας από την Θεσσαλονίκη appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα