Φτιάξτε νόστιμα Red Velvet Cheese Cake Bites

Υλικά για ταψάκι 15Χ15:

Red Velvet Cake:
115γρ. βούτυρο λιωμένο
1 φλιτζάνι τσαγιού ζάχαρη
1 βανίλια
¼ φλιτζάνι τσαγιού κακάο άγλυκο
Μια τσιμπιά αλάτι
1 κουταλιά σούπας κόκκινο χρώμα ζαχαροπλαστικής (εγώ χρησιμοποίησα υγρό σε αυτή τη ποσότητα)
1 κουταλάκι γλυκού ξύδι
2 αυγά
¾ φλιτζάνι

τσαγιού αλεύρι για όλες τις χρήσεις

Cheese Cream:

130γρ. τυρί κρέμα
¼ φλιτζάνι τσαγιού ζάχαρη
1 αυγό
1βανίλια

Εκτέλεση:

Σε ένα μπολ ρίχνουμε το λιωμένο βούτυρο (αφού έχει κρυώσει καλά), τη ζάχαρη, τα αυγά ελαφρώς χτυπημένα και δουλεύουμε με ένα σύρμα. Στη συνέχεια προσθέτουμε το ξύδι και το χρώμα ζαχαροπλαστικής. Τέλος το αλεύρι, το κακάο, το αλάτι και τη βανίλια. Αφού ενωθούν τα υλικά, στρώνουμε αντικολλητικό χαρτί ψησίματος σε ένα μικρό ταψάκι. Απλώνουμε τα 2/3 του μίγματος, κρατάμε το υπόλοιπο για να το προσθέσουμε στη κορυφή. Ετοιμάζουμε το μείγμα με το τυρί. Βάζουμε σε ένα άλλο μπολ όλα τα υλικά μαζί και χτυπάμε στο μίξερ ώσπου να ενωθούν τα υλικά. Προσθέτουμε κουταλιά κουταλιά και προσεκτικά το μείγμα τυριού επάνω από το μείγμα του κέικ στο ταψάκι και συνεχίζουμε πάλι με τον ίδιο τρόπο για το κόκκινο μείγμα που κρατήσαμε. Με ένα πιρούνι ανακατεύουμε κάνοντας κυκλικές απαλές κινήσεις για να δημιουργηθούν τα κύματα που βλέπετε στην επιφάνεια του γλυκού.

Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο με αέρα στους 165ο για 25 λεπτά περίπου. Αφήστε το γλυκό να κρυώσει και έπειτα κόβουμε σε κομμάτια ή καρδούλες.

Καλή Επιτυχία!

Πηγή: http://eleniscooking.blogspot.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα