Γυμνές στα «φώτα» της δημοσιότητας (ΦΩΤΟ)

Δεν έχει ταινία να προωθήσει στις Κάννες, αλλά η Mel B κατάφερε να στρέψει τα βλέμματα πάνω της καθώς χθες βράδυ εθεάθη με μια αποκλυπτική μπλε τουαλέτα σε γκαλά. Η πρώην Spice Girl συνοδευόμενη από το σύζυγό της Stephen Belafonte εμφανίστηκε με ένα στράπλες φόρεμα στο οποίο είχε εγκλωβίσει για τα καλά το μπούστο της.

Το μήνυμα στο φετινό φεστιβάλ των Καννών είναι ξεκάθαρο: Αν θες να σε προσέξουν πρέπει να γδυθείς για να εντυπωσιάσεις.

Η Selita Ebanks, μοντέλο από τις Ηνωμένες Πολιτείες χαμογελούσε στο κόκκινο χαλί φόρεσε ένα ροζ φόρεμα με τούλια, που άφηνε εκτεθειμένο το στήθος της.

Η Kylie Minogue μπορεί να έχει πατήσει τα 44 αλλά έλαμπε μέσα στο λευκό Cavalli του οποίου το ντεκολτέ έφτανε μέχρι την… κοιλιά.

Η Ισπανίδα ηθοποιός Paz Vega αν και έδειχνε λυγερόκορμη και όμορφη το μαύρο της φόρεμα με το βαθύ ντεκολτέ θύμιζε περισσότερο νυχτικό παρά τουαλέτα για κινηματογραφικά βραβεία.

Η Ρωσίδα καλλονή Irina Shayk άφησε τον Cristiano Ronaldo στον πόνο του και περπάτησε στο κόκκινο χαλί με ένα φούξια φορεματάκι το οποίο άφηνε λίγο… ακάλυπτο το στήθος της.

Η Rosie Huntington-Whiteley στο μεταξύ δεν ήταν και τόσο αποκαλυπτική καθώς επέλεξε ένα λευκό τύπου νυφιάτικο φόρεμα Christian Dior το οποίο όμως τόνιζε τα ψηλόλιγνα πόδια της.

Και όμως η Sharon Stone είναι 55 Μαΐων και δεν διστάζει να… προκαλεί. Οπαδός της γυμνής σάρκας εμφανίστηκε με ακάλυπτη την πλάτη φορώντας Robertο Cavalli. Η πίσω όψη θεαματική.

Το σούπερ μόντελ από την Τσεχία Petra Nemcova τρέλανε τους φωτογράφους με την ημιδιαφανή μπλε της τουαλέτα.

Μπορεί να μην είναι ιδιαίτερα γνωστή στους κοινούς θνητούς είναι όμως στο διεθνές λίαρ τζετ. Ο λόγος για την δισεκατομμυριούχο Goga Ashkenazi η οποία με το κίτρινο φόρεμα που αποκάλυπτε τη ρώγα της κατάφερε να γίνει παντύ γνωστή. Στη φωτογραφία συνομιλεί με τη… σεμνά ντυμένη ηθοποιό Rosario Dawson.

Και το καλύτερο για το τέλος. Η άγνωστη νεαρά ήταν καλεσμένη στην πρεμιέρα της πολυσυζητημένης γαλλικής ταινίας «Le Vie Di Adele». Το κρεμ φόρεμα της κοπέλας σηκώθηκε όσο και αν οι διπλανοί της προσπάθησαν να το συγκρατήσουν και τα είδαμε όλα…

πηγή: sun

Keywords
Τυχαία Θέματα