Η αμύθητη κληρονομιά του Ιάπωνα «συγγενή» και ο παμπόνηρος τραπεζίτης!

«Χρυσή» επιστολή £14,4 εκ. έλαβε ο Ηρακλειώτης ιδιοκτήτης φυτωρίου κ. Δημήτρης Βερίγος, ο οποίος κλήθηκε να εισπράξει την κληρονομία του συνονόματου του, Joachim Verigou, που απεβίωσε σε ατύχημα με την οικογένεια του στην Ιαπωνία .

Ο αποστολέας, κ. “Ηosoya Hiroshima”, ο οποίος υποδύεται τον τραπεζίτη του μακαρίτη ζητάει εξ αρχής άκρα μυστικότητα ενώ εξηγεί πως με αφορμή την συνωνυμία ο κ. Βερίγος μπορεί να κερδίσει το ιλιγγιώδες ποσό.

Μάλιστα, ο τραπεζίτης τονίζει πως «παίρνει» προσωπικό ρίσκο με αυτή

του την ενέργεια, να επικοινωνήσει δηλαδή με τον κ. Βερίγο και προκειμένου να γίνει πειστικός ζητάει το δικό του μερίδιο, …τα μισά! Σε κάθε άλλη περίπτωση τονίζει πως το ποσό αυτό «περνάει» στην πολιτεία.

Παρόμοια επιστολή είχε αποσταλεί και στον κ.Λευτέρη Μιχελάκη από την πάμπλουτη «θεία Αγγελική», με βιτρίνα μεγάλο νομικό γραφείο στην Ισπανία.

«Aν δε ρισκάρεις, δε θα κερδίσεις!» κλείνει την επιστολή του, ενώ ζητά εμπιστευτικότητα καθώς υποστηρίζει πως … ο ίδιος «παίζει» το κεφάλι του!

Πάντως ο κ. Βέριγος επέδειξε καλή διαγωγή και έδρασε σύμφωνα με την γνωστή φιλοξενία για την οποία φημίζονται οι κρητικοί. Τι έκανε;

Κάλεσε τον κ. Ηiroshima να τον κεράσει τσικουδιά και να τα πουν τετ α τετ!

Πηγή: Cretalive.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα