Η ατζέντα της ημέρας

9:30 Ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης και υπουργός Εξωτερικών Ευ. Βενιζέλος θα απαντήσει στη Βουλή των Ελλήνων, σε επίκαιρη ερώτηση του Προέδρου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Πάνου Καμμένου αναφορικά με την πΓΔΜ.

Δείτε εν συντομία τα σημαντικότερα θέματα της ημέρας

11:00 Ο υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας,

θα συναντηθεί στο ΥΠΟΙΚ, με αντιπροσωπεία της Επιτροπής Οικονομικών και Νομισματικών Υποθέσεων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. Επικεφαλής της αντιπροσωπείας είναι ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και Ευρωβουλευτής του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος Οτμαρ Κάρας.

12:00 Υπό την προεδρία του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, συνεδριάζει η Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος. Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα Γερουσίας της Βουλής.

12:00 Κοπή της βασιλόπιτας του υπουργείου Εξωτερικών από τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και υπουργό Εξωτερικών, Ευάγγελο Βενιζέλο. (Ακαδημίας 1, ισόγειο)

12:30 Συνέντευξη Τύπου της Επιτροπής στα γραφεία του Ευρωκοινοβουλίου στην Αθήνα.
- Ανακοίνωση του δείκτη τιμών παραγωγού στην Βιομηχανία (ΡΡΙ) για τον Δεκέμβριο από την ΕΛΣΤΑΤ.
- Ο υπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας Κωστής Χατζηδάκης θα συμμετάσχει στη διυπουργική διάσκεψη για την ευρωπαϊκή βιομηχανία που γίνεται για την προετοιμασία του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου για τη Βιομηχανική Πολιτική.
- Το 1o εργαστήριο διαβούλευσης με τίτλο «Ανοικτή Διακυβέρνηση – Ανοικτά Δεδομένα: Πρόκληση για την Ανάπτυξη» διοργανώνουν το Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και το Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης, στο πλαίσιο της συνδιαμόρφωσης του Εθνικού Σχεδίου Δράσης για την Ανοικτή Διακυβέρνηση. Χαιρετισμό θα απευθύνει ο Υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Κυριάκος Μητσοτάκης.

The post Η ατζέντα της ημέρας appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα