Η οργισμένη απάντηση Καμμένου στον Σταμάτη

Την οργή του επικεφαλής του ΑΝΕΛ, Πάνου Καμένου προκάλεσαν οι δηλώσεις του παραιτηθέντα βουλευτή Δημήτρη Σταμάτη πως «ο Αντώνης Σαμαράς μπορεί να συμβάλλει στην ενότητα της κεντροδεξιάς» και πως «αν γίνει κάτι τέτοιο, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα μπορέσει να τα βάλει με μια μεγάλη και πλατιά κεντροδεξιά».
Μάλιστα, ο κ. Σταμάτης τάχθηκε υπέρ της επιστροφής του Κώστα Καραμανλή καθώς όπως εκτίμησε αυτό θέλει και η βάση της κεντροδεξιάς.

Η απάντηση από τον Πάνο Καμένο ήρθε άμεσα, όπου σε ανακοίνωσε που εξέδωσε αναφέρει πως:

«Οι δήθεν διαφωνούντες και αποχωρούντες, δια στόματος Δ. Σταμάτη, εκλιπαρούν για την μεγαλοψυχία και την μεγαλοσύνη του Αντώνη Σαμαρά και φαντασιώνονται το μύθο της νέας κεντροδεξιάς, αποκαλύπτοντας τις πραγματικές τους προθέσεις
Ξέχασαν όμως ότι ο ελληνικός λαός έχει εξαντλήσει όλα τα περιθώρια ”μεγαλοψυχίας” και δεν καταλαβαίνουν πως η κατοχή του μνημονίου έχει σαφή ημερομηνία λήξης. Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες συνομιλούν και κρίνονται μόνο από τον ελληνικό λαό και όχι από τους εργολάβους νέων τειχών διχασμού, με φθαρμένες ταμπέλες μετεμφυλιακού χαρακτήρα. Καλό τους ταξίδι».

Keywords
Τυχαία Θέματα