Η πεντάμορφη Έλλη Στάη χτυπάει το τέρας!

Του ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ

Περί του δημοσιογραφικού μεγέθους της Έλλης Στάη έχει σχηματίσει πια άποψη η κοινή γνώμη.

Ιδιαίτερα βοηθά το ένδοξο παρελθόν της. Στην πολιτική αγκαλιά του Διονύση Λιβανού την εποχή της αθλιότητας με τα καζίνο στο Φλοίσβο,τα μπανάκια της με τη Δήμητρα Λιάννη και τον Ανδρέα Παπανδρέου στο Λαγονήσι και στη συνέχεια μεγαλύτερες πνευματικές δόξες. Ήταν όταν γνώρισε τη Βίκη Σταμάτη

και της έκανε ένα κλικ πνευματικό.Τόσο ώστε να γίνει παρουσιάστρια του βιβλίου της Βίκης στο-που αλλού;-Πεντελικόν της Κηφισιάς.

Ήταν η εποχή της δημοκρατίας κατά την οποία λίγοι δημοσιογράφοι περνούσαν την πόρτα της κρατικής τηλεόρασης.

Με αυτό το ένδοξο παρελθόν πήγε τώρα πάλι στην κρατική τηλεόραση και εκεί δίνει μάχη για να μπορεί να πει τα σύκα-σύκα και το …τέρας να το πει τέρας.

Αλλά δεν την αφήνει να αγιάσει ο διευθυντής της Βασίλης Θωμόπουλος και της κόβει τη φόρα προς τις νέες δόξες.

Γίνεται χαμός και ο κ.Θωμόπουλος κλήθηκε στα πλαίσια ΕΔΕ να καταθέσει περί της δημοσιογραφικής εποποιίας της ‘Ελλης στην κρατική τηλεόραση.

Μεταξύ άλλων κατέθεσε λοιπόν:

“Λίγο πριν βγει στον αέρα του δελτίου χαρακτήρισε “τέρας” μία βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ τη στιγμή που γνώριζε ότι …την ακούνε… Όταν έπαιζαν βίντεο η παρουσιάστρια έκανε συνεχώς απαξιωτικά σχόλια για τη δουλειά των δημοσιογράφων… Της ζήτησα να σταματήσει επιτέλους τα σχόλια κατά πάντων… Και αντί απάντησης μου είπε ότι θέλει να κάνει κοντρόλ η συνεργάτης της Λειβαδάρη η οποία να σχεδιάζει και το δελτίο!!!… Δυστυχώς με την πάροδο του χρόνου το πρόβλημα μεγάλωνε, πάντα με ευθύνη της παρουσιάστριας, κυρίως στην απογευματινή σύσκεψη, που ήταν η μόνη στην οποία η κα Στάη συμμετείχε αφού έρχεται στην ΕΡΤ στις 18.00!!!… Όταν της είπα να έρχεται τουλάχιστον στις 17.00 για να μπορεί να ενημερώνεται σωστά και να βελτιώσουμε την ποιότητα του κεντρικού δελτίου… αποχώρησε από το γραφείο μου λέγοντας μου “ψάξε παρουσιαστή”»

Ο κ.Θωμόπουλος δεν καταλαβαίνει ότι η Έλλη βλέπει με τα μάτια της ‘Ελλης και ότι αυτά τα μάτια έχουν δει και έχουν ζήσει πολλά…Μα πάρα πολλά…

Τέρας εννοούσε τη Ζωή Κωνσταντοπούλου κ.Θωμόπουλε;

Keywords
Τυχαία Θέματα