Ηράκλειο: Σήμερα η απολογία του 20χρονου κλόουν

Σήμερα αναμένεται η απολογία του 20χρονου ολλανδού ανιματέρ, που κατέσφαξε με 20 μαχαιριές το 12χρονο Ρώσο σε ξενοδοχείο της Κρήτης. Σε δημοσίευμα ολλανδικής εφημερίδας, αναφέρεται πως ο αδερφός του 20χρονου, συνελήφθη το Μάιο του 2007 στις ΗΠΑ για συνενοχή σε δολοφονία αστυνομικού και εκτίει ποινή φυλάκισης 30 ετών.

Στο μεταξύ αποσωληνώθηκε το πρωί

και έχει πλήρη επαφή με το περιβάλλον ο μικρός Νικίτα, αλλά παραμένει στη μονάδα εντατικής θεραπείας, καθώς φέρει βαριά τραύματα σε. Ο 20χρονος δράστης, ο οποίος εργαζόταν ως ανιματέρ στο ξενοδοχείο όπου διέμενε το αγόρι, θα απολογηθεί τη Δευτέρα, και σύμφωνα με τον συνήγορο υπεράσπισης θα προσκομίσει έγγραφα που πιστοποιούν ότι πάσχει από ψυχική νόσο.

Το παιδί εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου Αγλαΐα Κυριακού σε σταθερή, πλην όμως σοβαρή, κατάσταση.

Συγκινητικές στιγμές εξελίχθηκαν όταν ξύπνησε μετά από σχεδόν τρεις ημέρες που ήταν σε καταστολή και αντίκρισε τη μητέρα του, η οποία υποστηρίζεται από ειδικούς ψυχολόγους. Ο μικρός Νικήτας ξέσπασε σε κλάματα και απ’ ότι φαίνεται θυμάται τα πάντα.

Οι γιατροί τώρα εκτιμούν τη νευρολογική του κατάσταση για να διαπιστώσουν εάν τελικά μπορεί ή όχι να κινήσει τα κάτω άκρα. Την ερχόμενη εβδομάδα θα αποκατασταθεί πρόβλημα στο χέρι του, ενώ για την πλήρη αποκατάσταση ο δρόμος είναι μακρύς.

Keywords
Τυχαία Θέματα