Κ. Κιλτίδης: «Να παρέμβει τώρα ο Καραμανλής»

Την παρέμβαση του πρώην πρωθυπουργού και προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κώστα Καραμανλή και μάλιστα άμεσα, καθώς όπως ισχυρίζεται «γκρεμίζεται συθέμελα η ιδεολογία της παράταξης, καταργείται η εθνική ανεξαρτησία και καταπατώνται ελευθερίες και το Σύνταγμα» ζητά μέσω της «Κ» ο Κώστας Κιλτίδης.

Όπως λέει ο πρώην υπουργός και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας «πρέπει να παρέμβει ο μακροβιότερος πρόεδρος της ΝΔ, της ναυαρχίδας του πάλαι ποτέ αστικού κόσμου» διαφορετικά η… «διαστροφή του νεοκομμουνισμού έρχεται στην ιδιοκτησία των Ελλήνων».

Συνέντευξη στο Βαγγέλη Στολάκη

Κύριε

Κιλτίδη, τον τελευταίο καιρό μια ομάδα βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας τα έβαλε με τον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα και αντιτίθεται στην πρότασή του για τον Ενιαίο Φόρο Ακινήτων. Θεωρείται πως θα πρέπει να αποσυρθεί;

Δεν είναι σοβαρή η συζήτηση για στάνες και αποθήκες. Όσοι τις έχουν πικραίνονται και όσοι το συζητούν γίνονται αστείοι. Υπάρχουν σοβαρότερα ζητήματα. Πως είναι δυνατόν να φορολογείς οικόπεδο που δεν δίνει εισόδημα όπως και τα χωράφια που είναι το εργαλείο του αγρότη. Είναι αντισυνταγματικό. Είναι προκρούστια πολιτική με μετονομασία του χαρατσιού.

Πώς ξεκινούν εδώ τη συζήτηση, με ανεργία νέων στο 60% και χωρίς καμία πρόνοια για κατοικία, σίτιση, περίθαλψη (που συνιστούν το ανθρωπιστικό δεδομένο του ΟΗΕ); Δηλαδή, δεν θα υπάρχει ένα ελάχιστο αφορολόγητο για ιδιοκτησία;

Ούτε 30 τμ για να στεγαστεί; Πως διανοούνται να ξεκινούν συζήτηση για τετραγωνικά μέτρα ή στρέμματα και όχι αντικειμενική αξία α-κινήτων, που σημειωτέον υπερφορολογούνται στη μεταβίβαση.

Αντί της επιδότησης της καλλιέργειας θα φέρουν την σμίκρυνση του πρωτογενούς τομέα. Πώς να έχεις την ελπίδα να κατανοήσουν, ότι και οι διακηρύξεις για την σωτηρία της χώρας από τον πρωτογενή τομέα περνούν από την μεγέθυνση της Μεταποιητικής Γεωργοδιατροφικής Βιομηχανίας από ένα ΕΣΠΑ που λιμνάζει. Οι δε νέοι που τόλμησαν γενικώς να επενδύσουν δικαίως βρίζουν το άθλιο κράτος της απραξίας.

Διαβάστε περισσότερα στο Karfitsa.gr.

The post Κ. Κιλτίδης: «Να παρέμβει τώρα ο Καραμανλής» appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα