«Καυτά σενάρια» για Γκόντα

Έντονη πολιτική δραστηριότητα αναπτύσσεται μέσα στο καλοκαίρι στον δήμο Ιωαννίνων καθώς τα σενάρια υποψηφίων δημάρχων που εποφθαλμιούν την θέση του Νίκου Γκόντα συνεχώς αυξάνονται και σίγουρα του δημιουργούν πονοκεφάλους ενόψει των εκλογών του Μαΐου.

Ειδικότερα από στην «γαλάζια παράταξη», όπου ο δήμαρχος θα ήθελε να έχει μια «αυξημένη πρόσβαση» η δράση είναι πολύ έντονη… Σύμφωνα με τα σενάρια που φτάνουν στα αυτιά μας από τη μία είναι ο Σταύρος Καλογιάννης που καλοβλέπει το ενδεχόμενο να ηγηθεί της κετροδεξιάς και ουδέποτε μέχρι σήμερα το έχει αποκλείσει. Στο «παιχνίδι» είναι και ο Παντελής Κολόκας που δεν το βάζει κάτω και όλο το καλοκαίρι οργώνει τα χωριά στην περιοχή, δηλώνοντας πως θα είναι υποψήφιος δήμαρχος. Ενώ, οι φήμες θέλουν να υπάρχει έντονο ενδιαφέρον και από τον Γιάννη Ναβρούζογλου , πρώην αντιδήμαρχος της δημοτικής αρχής Γκόντα, ο οποίος όπου βρεθεί και όπου σταθεί δε σταματά να τονίζει κατηγορηματικά ότι θα είναι υποψήφιος δήμαρχος.

Την ίδια ώρα ακούγονται και τα σενάρια που θέλουν τη Ν.Δ. να προτείνει στο ΠΑΣΟΚ κοινής αποδοχής Περιφερειάρχες και δημάρχους στους μεγάλους δήμους της χώρας και σε αυτή την περίπτωση οι Καχριμάνης και Φίλιος δείχνουν να είναι «αχτύπητο» δίδυμο για την πόλη των Ιωαννίνων…

Μένει να δούμε ποια σενάρια θα επαληθευθούν και πως θα αντιμετωπίσει την κατάσταση ο Νίκος Γκόντας.

Keywords
Τυχαία Θέματα