Και τώρα νίκη στη Σλοβακία

Τα δοκάρια και η ατυχία στις κλασσικές ευκαιρίες των Γκέκα και Σαλπιγγίδη εμπόδισαν την Εθνική Ελλάδας να φτάσει σε μια νίκη απέναντι στην Βοσνία (0-0) και τώρα το παιχνίδι της ερχόμενης Τρίτης απέναντι στην Σλοβακία αποκτά χαρακτήρα …τελικού.

Οι παίκτες του Φερνάντο Σάντος παρουσιάστηκαν καλύτεροι απέναντι στον βασικό τους αντίπαλο για την πρωτιά στον 7ο όμιλο της προκριματικής φάσης του Μουντιάλ και απέδειξαν ότι έχουν τις

δυνατότητες να βρεθούν στα γήπεδα της Βραζιλίας το 2014.

Ωστόσο, η τύχη δεν στάθηκε στο πλευρό των διεθνών στις φάσεις με τα δοκάρια, του Γκέκα και του Τοροσίδη, ενώ αν ο Σαλπιγγίδης είχε ευστοχήσει στο τετ-α-τετ θα είχαν πάρει κάτι καλύτερο από την ομάδα του Σάφετ Σούσιτς.

Πλέον το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα καλείται να κάνει το καθήκον του απέναντι στην Σλοβακία, η οποία «έπιασε» την Ελλάδα και την Βοσνία στην κορυφή του ομίλου. Αυτή τη στιγμή η υπόθεση «πρόκριση» βρίσκεται στα χέρια των Ελλήνων διεθνών, αφού αν κερδίσουμε την ερχόμενη Τρίτη στη Μπρατισλάβα αποκτά τον ρόλο του αφεντικού του ομίλου και αφήνει αρκετά πίσω την προσεχή της αντίπαλο.

Για το παιχνίδι της Τρίτης η Εθνική μας έχει μια ακόμη απώλεια. Ο λόγος για τον Στέλιο Μαλεζά, ο οποίος διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί θλάση στον δικέφαλο.

Ο διεθνής στόπερ θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία και θα διαπιστωθεί το ακριβές μέγεθος της ζημιάς, όμως θεωρείται σίγουρο πως θα μείνει εκτός δράσης για 15 μέρες.

Keywords
Τυχαία Θέματα